Dolar 32,3740
Euro 34,9623
Altın 2.325,52
BİST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Real Hipermarketleri,Ramazan erzak paketinde bir ilk

Real Hipermarketleri,Ramazan erzak paketinde bir ilk
11 Temmuz 2012 15:32
A+
A-


Ramazan Erzak Paketi tutarında indirim kuponu paketin içerisinde!

Türkiye’de faaliyet gösterdiği ilk günden itibaren tüketiciyi en kaliteli ve en uygun fiyatlı ürünlerle buluşturan Real Hipermarketleri, hazırladığı özel Ramazan Erzak Paketleri ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Ramazan Erzak Paketlerinin içerisine fiyatı kadar indirim kuponu yerleştirdi.

Real Hipermarketleri, artan fiyatlara ve enflasyona rağmen hem geçen senenin altında kaldı hem de erzak paketlerinin içeriğini zenginleştirdi. Bu sene 17,90 TL, 29,90 TL, 39,90 TL, 47,90 TL, 80 TL olarak 5 farklı fiyat seçeneği hazırlayan Real Hipermarketleri’nde satışlar 5 Temmuz 2012 tarihinde başladı.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Real Hipermarketleri’nde satışa sunduğu Ramazan Erzak Paketi içerisine 5 Temmuz-30 Eylül 2012 tarihleri arasında kullanılabilecek ve birçok gıda ürününde geçerli 20 TL, 30 TL, 40 TL, 60 TL, 80 TL toplam değerinde indirim kuponu yerleştirdi. Böylelikle Ramazan Erzak paketlerini Real Hipermarketleri’nden satın alanlar alışverişlerini bedavaya getirmiş olacaklar.

Ayrıca Real Hipermarketleri’nde Ramazan Erzak Paketlerini kendileri hazırlamak isteyen müşterileri için özel tasarım koliler 2TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Ramazan ayı boyunca Türk Kızılayı Real Hipermarketleri’nde hayırseverlerin desteğini bekliyor

Sosyal sorumluluk bilincini her zaman en üst seviyede tutan Real Hipermarketleri Türk Kızılayı ile ortak bir projeye daha imza attı. Yıl içerisinde kan bağışı kampanyalarını destekleyen ve Türk Kızılayı’na kapılarını açan Real Hipermarketleri’nde 20 Temmuz-20 Ağustos tarihleri arasında Türk Kızılayı standı kurarak hayırseverlerin bağışlarını kabul edecektir.

Ayrıca Ramazan ayı süresince tüm Real mağazaları, müşterilerine iftar sonrası da alışveriş yapabilme imkanı sunmak adına 1 saat daha fazla açık kalarak 23.00’a kadar hizmet verecektir.

Cazip Ramazan Erzak Paketleri dışında alışveriş ve hediye çeki de düzenleyen Real Hipermarketleri, isteyen müşterilerine herhangi bir fiyat aralığı olmaksızın, talep edilen tutardaki hediye çeklerini de hayırseverlerin hizmetine sundu.

 

REKLAM ALANI