Dolar 32,5971
Euro 34,8409
Altın 2.495,63
BİST 9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Philips’ten ilk android Ambilight TV

Philips’ten ilk android Ambilight TV
03 Nisan 2014 08:54 | Son Güncellenme: 03 Nisan 2014 09:02
A+
A-

8800_Front_Crop_Land_v22Philips TV’lerde Android’in gücüyle büyük TV ekranlarının üstün kalitesi bir araya geliyor. TV deneyiminde büyük bir yeniliğe imza atan Android işletim sistemli Philips Ambilight TV’ler, bugüne kadar görülmemiş bir hız,  çok çeşitli oyun oynama imkanı yanında çok sayıda film ve müzik içeriği  sunuyor.

Dünyada ve Türkiye’de Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision, yeni 2014 Philips TV yelpazesinin en yenilikçi serisini sunuyor. Yeni portföy; Full HD’den Ultra HD 4K TV’lere, büyük ekranlardan küçük ekranlara, uygun fiyatlı televizyonlardan üst segment TV’lere kadar çok geniş ve zengin bir yelpazeyi içeriyor.

Dünyanın ilk Android Ambilight TV’leriyle Philips, rakipleri arasında pazarda fark yaratırken kullanıcılara alışılmışın ötesine geçen bir TV izleme deneyimi sunuyor. Yeni modellerde, eşsiz Ambilight özelliği daha da gelişirken Android’li Philips TV’ler tüketicilere yüksek hız sağlıyor.

Eşsiz Ambilight ile sarmalayıcı bir TV deneyimi

Yeni Philips TV’ler sıradışı bir deneyim vadediyor. Yeni seri Philips TV’nin arkasındaki duvara ekran üzerindeki görüntüyü taşıyacak;  çok daha etkili bir TV izleme deneyimi yaşatacak rakipsiz Ambilight özelliğine sahip olacak.

Yeni Ambilight Oyun Oynama modu ise çok daha hızlı ve yoğun ışık değişimleri ile oyun severleriekranın içine çekecek. Piyasaya sürülecek Ambilight yelpazesinde desteklenen yeni mobil uygulamalar tüketicilerin spor etkinlikleri sırasında Ambilight ile etkileşime girmesine imkan verecek.

Android; Philips TV’leri daha da hızlı ve akıllı hale getiriyor

Smart TV’nin hayata geçirilmesinden bu yana, bu deneyim tüketiciler tarafından sürekli olarak telefonlar ve tabletler ile kıyaslanıyor. Android’li Philips TV’ler artık çok daha fazla (dört- sekiz)çekirdekli işlemciyi, bugün pazarda bulunan ve dünya çapında herkes tarafından kabul gören en yaygın işletim sistemlerinden biri olan Android ile buluşturuyor. Tüketicilerin hız ve içerik beklentisi bu büyük buluşmayla karşılanıyor.

Bu gücü büyük TV ekranları ile bir araya getiren TP Vision; yeni konseptleri TV’ye taşıyarak TV’lerin günümüzde ve gelecekte eğlence teknolojisi cihazları olarak önemini korumasını sağlıyor. Android’in Philips TV’ye entegre edilmesi TV’leri daha da akıllı hale getirecek.

Android ve Smart TV’nin avantajlarını biraraya getiren Philips TV’lerde kullanıcılar halihazırda geniş olan Philips Smart TV sunumunun yanı sıra Google Play Store™ üzerindeki olağanüstü Android uygulamalarına ve içeriklerine de erişebiliyorlar. Son derece hassas Android işletim sistemi, güçlü yonga setleri ve büyük ekranlar ile birlikte Philips TV’lerin tüketicilere oyun, online film izleme hizmetlerinden ilgili yerel kanal uygulamalarına kadar yeni bir deneyim sunmasına imkan verecek.

TP Vision Smart TV Başkanı Albert Mombarg, “Daha iyi bir TV izleme deneyimi yaratmak amacıyla Philips TV’lerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz” derken şunları söyledi: “ Ambilight ve Android ile  sıradışı bir izleme deneyimine geçiyoruz. Bu, teknolojinin sınırlarının zorlanması değil, teknolojinin kullanıcıların yaşamına nasıl gerçek değer ekleyen bir TV tasarlanmasında kullanılabileceği ile ilgili. Android’in güçlü yönlerinin mevcut Philips Smart TV sunumumuz ile bir araya getirilmesi ile TV deneyimini muazzam derecede zenginleştirerek daha akıllı hale getireceğiz.”

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI