Dolar 32,3654
Euro 34,9610
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

P&G kendi sektöründe AR-GE’ye en çok yatırım yapan şirket

P&G kendi sektöründe AR-GE’ye en çok yatırım yapan şirket
11 Aralık 2014 15:44
A+
A-

Lale_Kof_Inovasyon_Odulu

Hızlı tüketim ürünleri sektöründeki öncü pozisyonuyla dünya liderleri arasında yer alan P&G, bu yıl ilk kez düzenlenen InovaLİG’te “İnovasyon Stratejisi” kategorisinde üçüncülük ödülü aldı. Törende ödül alan P&G Türkiye IT Direktörü Lale Kof “P&G olarak gücümüzü, inovasyon ve sürdürülebilirliği iş süreçlerimizin merkezine yerleştirip yıllardır sektörümüzde yenilikçi yatırımlar yapmaya borçluyuz.” dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve uluslararası yönetim danışmanlığı firması A.T. Kearney’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı İnovaLİG’de P&G (Procter&Gamble), “İnovasyon Stratejisi” kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında düzenlenen törende P&G Türkiye IT Direktörü Lale Kof, ödülü TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’den aldı. İnovaLİG programı ile Türkiye’deki firmaların karneleri çıkarılarak her yılın inovasyon liderinin belirlenmesi amaçlanıyor.

P&G kendi sektöründe AR-GE’ye en çok yatırım yapan şirket

İnovasyon Stratejisi kategorisinde ödül aldıkları için mutluluk duyduklarını belirten P&G Türkiye IT Direktörü Lale Kof, inovasyonun P&G için önemini şöyle özetledi:

“Kendi sektöründe yenilikçi ürün geliştirmeye ve AR-GE yatırımlarına açık ara en çok bütçe ayıran bir şirket olarak ‘tüketiciler için değer yaratan inovasyonu’ önemseyip, her zaman çalışmalarımızın merkezine koyuyoruz. İnovasyon, P&G’nin her zaman can damarı olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Dünyadaki tüketicileri, hem ürünlerin fiyatı hem de yaptıkları tercihlere göre sürekli kazanmak ve rakiplere karşı daima önde olmak için çalışan P&G, marka kategorilerinde ticari program, ürün geliştirme ve oyun değiştiren inovasyonların karışımından oluşan geniş bir yenilik portföyüne sahip. P&G olarak yenilik, marka yaratmak, pazara giriş becerisi ve ölçek unsurları üzerinde yoğunlaşarak dünyanın daha fazla noktasında daha fazla tüketicinin yaşamlarını iyileştirmeyi sürdüreceğiz.”

EKONOMİ AJANDASI

 

REKLAM ALANI