Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Türkiye sporcular,dünyaca ünlü Amerikan futbolcuları ile buluştu!

Türkiye sporcular,dünyaca ünlü Amerikan futbolcuları ile buluştu!
03 Mart 2015 22:56 | Son Güncellenme: 04 Mart 2015 13:21
A+
A-

Gorsel1

Zihinsel engelli bireyleri, çeşitli spor dallarında diğer bireylerle bir araya getirerek; toplumsal hayata katmayı hedefleyen Özel Olimpiyatlar Türkiye, “American Football Without Barriers (AFWB)” projesi kapsamında Amerikan futbolunun ünlü oyuncularıyla bir araya geldi.

Temelleri 1982 yılında Prof. Dr. Hıfzı Özcan ve Sakıp Sabancı’nın önderliğinde atılan, Dilek Sabancı’nın Onursal Başkanlığını yürüttüğü Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin desteklediği 40 özel sporcu ile 20 partner sporcu, American National Football League oyuncularıyla buluştu.

“American Football Without Barriers (AFWB)” projesi kapsamında, İstanbul Teknik Üniversitesi Stadyumu’nda Amerikan futbolunun 12 ünlü ismi ile bir araya gelen özel sporcularla partnerleri, oyunculardan yetenek geliştirme eğitimi aldı. Amerikan Futbolu ile ilgili temel bilgileri tecrübe ederek öğrenen özel sporcular bu spor dalında da iddialı olduklarını gösterdiler. Keyifli anların yaşandığı etkinlik sırasında, özel sporcuların Amerikan futboluna olan ilgileri ve çabaları izleyicilerden alkış topladı.

REKLAM ALANI