Dolar 32,5700
Euro 34,7581
Altın 2.495,33
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Okt Trailer, Eğitim aracı güvenli sürüş eğitimi için yola çıkıyor

Okt Trailer, Eğitim aracı güvenli sürüş eğitimi için yola çıkıyor
16 Nisan 2013 12:09 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2013 21:40
A+
A-

1O2A9663

Türkiye’de her yıl 22 milyon ton tehlikeli madde taşımacılığı yapıldığı ve yüzde 90 oranıyla en büyük payı karayolu taşımacılığı aldığı biliniyor. Kara yolunda kaza oranının büyük bir kısmına da tehlikeli madde taşıyan araçlar neden oluyor.

Okt Trailer, Enerji Ofisi, Bridgestone gibi sektörün lider oyuncuları Adex Akademi işbirliği ile Türkiye’nin her yerine ulaşan bir eğitim aracı gerçekleştiriyor. Araç, bölge bölge gezerek karayollarında taşımacılık yapan firma şoförlerine ulaşarak sosyal sorumluluğa katkısını gözler önüne seriyor.

11. Uluslar arası Petroleum fuarının vesile olduğu eğitim aracı lansmanı ise hem sponsorlarının hem de sektör paydaşlarının katılımı ile gerçekleşti.

12 Nisan Cuma Günü Tüyap fuar dış alanında sergilenen Roll-Over eğitim aracı lansmanında sürücü hatalarından gerçekleşen kazaların eğitim ile nasıl önüne geçileceği yönünde açıklamalar yapıldı. Fuar süresince dış alanda sergilenen aracın video gösterimi yapılırken Adex Akademi üyeleri tarafından çeşitli eğitimler verildi.

Sürücülere trafik eğitimleri veren Adex Akademi ile başlanan eğitim sürecini fuara taşıyarak tehlikeli madde taşıyan araçların sürücülerine Anti Roll – Over sürüş ve Anti – Skid eğitimlerinin önemi anlatılacak.

“Güvenli araç, eğitimli sürücü, emniyetli trafik” sloganıyla yola çıkan devrilmeyen tır eğitim aracı, trafikte emniyeti sağlayacak teknik donanımlarıyla güven oluşturacak ve eğitim verilen sürücüleriyle de trafiğe hayat verecek.

Eğitim aracının sponsorları ise OKT TRAILER, ENERJİ OFİSİ, ADEX AKADEMİ, BRIGESTONE, BPW, KAHRAMANLAR OTO LASTİK, SSAB, SIVAT, ALCOA, MEMNUN TEMSİLCİLİK, EKOL ENDÜSTRİ, KARTAL BOMBE, TÜV SÜD TEKNİK GÜVENLİK VE KALİTE DENETİM TİC. LTD. ŞTİ., FMC, JANTSA, CANAY BOYA,      SA-BA, OMS MAKİNA yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI