Dolar 32,5876
Euro 34,8072
Altın 2.505,62
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Odeabank’ın ‘ATM’de ve TCR’da iş ortağı NCR oldu…

Odeabank’ın ‘ATM’de ve TCR’da iş ortağı NCR oldu…
26 Mart 2013 09:04
A+
A-

NCR

15 yıl aradan sonra BDDK’dan sıfırdan banka kurma iznini alan Odeabank 2 Ekim tarihinde faaliyet iznini alarak ilk şubesini Kasım ayında İstanbul Maslak’ta açtı. Odeabank’ın ATM ve TCR çözümlerinde iş ortağı NCR oldu. NCR Türkiye, Odeabank şube ve şube dışı lokasyonlarda, NCR’ın ‘para çekmeli, para yatırmalı ve bozuk para üniteli’ gelişmiş SelfServ model ATM’lerinin kullanılacağını duyurdu. Ayrıca Odeabank, NCR ile işbirliği kapsamında, şube gişesinde TL’nin yanı sıra yabancı para operasyonunu da kapsayan NCR TCR/Nakit Para Çevrim ve Depolama cihazını kullanacak. Odeabank TCR’ları NCR’ın APTRA Cash Connect yazılımı çalışacak.

Hüseyin Özkaya: “NCR ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği bizim için büyük önem teşkil ediyor.”

NCR ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden büyük heyecan duyduklarını belirten Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya “Odeabank olarak bankacılığın her segmentinde hızlı ve verimli bir şekilde hizmet verme odaklı çalışıyor ve her müşterinin kendini özel hissedeceği bir anlayış sunuyoruz. İş ortaklıklarımızı da müşterilerimize en üst kalitede hizmetler sunacağımız ortaklıklar üzerinde kuruyoruz. Bu kapsamda Odeabank olarak alternatif dağıtım kanalı alanında lider bir firma olan NCR ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği bizim için büyük önem teşkil ediyor. Gerçekleştirdiğimiz bu projelerin meyvelerini en kısa sürede alacağımıza inancımız sonsuz” dedi.

Yalçın Orhon: “NCR şube çözümlerinde de trend belirleyen bir teknoloji şirketidir.”

Odeabank’ın, bu iki çözümümüzü tercih etmesinde NCR’ın Türkiye bankacılık operasyonundaki güvenilirliği, toplam çözüm sunma kapasitesi ve profesyonel yaklaşımının dikkate alındığını belirten NCR Türkiye Genel Müdürü Yalçın Orhon, NCR ve Odeabank iş ortaklığından son derece mutluluk duyduklarını belirtti. Orhon, “NCR, alternatif dağıtım kanalı çözümlerinin yanı sıra şube çözümlerinde de sektöründe trend belirleyen bir teknoloji şirketidir. 2012 yılında araştırma-geliştirme çalışmalarına ayrılan 65 milyon dolar tutarındaki yatırım, NCR’ın iş yapma biçiminin temelini oluşturmaktadır” dedi.

 Odeabank müşterilerine uçtan uca çözüm

Odeabank’ın müşterilerinin kullanımına sunulan NCR SelfServ ATM, tüm gelişmiş fonksiyonları bir arada topluyor. Para çekme, para yatırma, fatura ödeme gibi işlem setini, banka müşterilerine bir arada sunan NCR ATM, müşterilerinin Odeabank’a 7/24 erişebilmelerine olanak tanıyor.

NCR TCR/Nakit Para Çevirim ve Depolama cihazı, şubedeki para akışını kolaylaştırıyor ve gün sonu işlemlerini kısaltıyor. Şubenin açık düzen tasarımına olanak tanıyan cihaz, banka müşterisiyle gişe yetkilisi arasındaki iletişimi güçlendiriyor.

 Odeabank işbirliği kapsamında yer alan NCR APTRA Cash Connect yazılımı, TCR cihazının şube ortamına hızla katılmasına olanak tanıyor. NCR APTRA Cash Connect yazılımı, NCR’ın kendi bünyesinde barındırdığı global ve yerel kaynaklarla desteklenen ve dünyada en yaygın olarak kullanılan TCR yazılımı olarak öne çıkıyor.

NCR, 100 yılı aşkın süredir kurumların yanında

NCR, Türkiye’de 100 yılı aşkın süredir donanım ve yazılım çözümleri sunuyor. Yaygın hizmet ağıyla sunduğu donanımların, verimli ve yüksek seviyelerde çalışabilirliğini sağlayan şirket, şube ve self servis alanında donanım, yazılım ve servis başlıkları alanında da toplam çözüm sunma kapasitesine sahip. Self servis alanında da sektöründe lider konumuyla öne çıkan NCR, finans, mağazacılık, seyahat ve konuk ağırlama çapraz market çözümleriyle de tecrübesini sektör firmalarıyla paylaşıyor.

REKLAM ALANI