Dolar 32,3654
Euro 34,9610
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Odeabank faaliyete geçme iznini aldı…

Odeabank faaliyete geçme  iznini aldı…
02 Ekim 2012 10:26
A+
A-

Türk bankacılık sektöründe 12 yıl aradan sonra sıfırdan lisans alan ilk banka olan Bank Audi’nin Türkiye’deki iştiraki Odeabank, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’ndan faaliyet iznini aldı.

Bank Audi sal’nin Türkiye’deki yüzde yüz iştiraki olan Odeabank 2 Ekim 2012 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan (BDDK) faaliyet iznini aldığını bildirdi. Odeabank’a bu izin, 28 Ekim 2011’de Türkiye’de mevduat bankası olarak kurulma iznini aldıktan sonra geldi. Odeabank böylece, Türk bankacılık sektörünün 49’uncu oyuncusu oldu. Banka, 2 Ekim tarihinde bankacılık faaliyetlerine başlamak için gerekli yetkilere sahip oldu.

Bank Audi sal, Türk şirketleri ve bireylerine farklı segmentlerde yüksek kalite ve hızda finansal hizmetler vermeyi hedefleyen Odebank’a tam destek vermeyi taahhüt ediyor.

Bank Audi Grup CEO’su Samir Hanna; “12 yıldan sonra büyük bir katma değer yaratacağına inandığımız Türkiye pazarına hitap etme fırsatını yakalamış olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Uygulamaya geçirmeyi planladığımız finansal araçlar piyasa potansiyeli kadar önemli fırsatlar içeriyor. Türkiye bizim için mevcut ağımız açısından önemli bir stratejik genişleme ve Grubun gelecek yıllardaki büyümesine katkı sağlayacak en önemli dayanaklardan biri olma özelliği taşıyor.” dedi.

Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya ise; “Bankacılık faaliyetlerimizi başlatmadan önce, faaliyet izniyle beraber, bir takım prosedürleri seri bir şekilde tamamlamayı umuyoruz. Sunmayı planladığımız yüksek hizmet kalitesi ve ürün gamını tamamlayıcı nitelikte insan kaynakları ve teknolojiye yaptığımız yatırımın, müşterilerimiz için tutarlı ve güvenilir platformlar yaratacağına inanıyorum. Sürekli olarak Türk ekonomisinin finansmanına katkı sağlamayı hedefleyen bankamız, genç bankacılara önemli istihdam fırsatları sunacaktır. Türkiye’ye sağlayacağımız bu katkıdan dolayı da mutluluk duyuyoruz.”

Odeabank, yıl sonuna kadar açacağı 7 adet şubesi ile müşterilerine hizmet vermeye başlayacak. Şube ağına yapılacak sürekli yatırımın yanısıra, ATM’ler, internet ve mobil bankacılık gibi direkt kanallar aracılığıyla müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.  Banka, başlıca ticari merkezleri ve şehirleri kapsayacak şekilde hızlı olarak şubeleşmeyi planlıyor. Odeabank’ın çalışan sayısı 200 kişiyi aşmış bulunmaktadır.

REKLAM ALANI