Dolar 32,5583
Euro 34,8869
Altın 2.429,72
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

MODEF’e katılan firmalara sertifika

MODEF’e katılan firmalara sertifika
10 Kasım 2014 16:06
A+
A-

modefBursa’nın İnegöl ilçesinde 32. MODEF EXPO Fuarı cumartesi akşamı sona ererken, fuara iştirak eden firmalara sertifika verildi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fuara katılan 160 firmanın yetkililerine sertifikalarını dağıttı. Bu sene fuarın büyük ilgi gördüğünü söyleyen Aktaş, “Arkadaşlarımız daha kaliteli isimlerin geldiğini ifade ediyor. Genel anlamda çok ciddi bir memnuniyet var. Fuarlarımız giderek daha kaliteli hale geliyor, standardını yükseltiyor. O yönü ile çok memnunuz. Arkadaşlarımız büyük bir gayretle çalıştılar, firmalarımız güzel hazırlandı. Güzel bir açılış organizasyonu oldu” dedi.

2. fuar ile beraber MODEF’in standardının daha da arttığını vurgulayan Aktaş, “Artık bu alan Bu alanın yetersiz kalıyor. Firmalarımız daha büyük metrekareler istiyor. Katılamayanlar ise bir an evvel bu fuara girmek istiyor. Bizim metrekaremizi, standardımızı daha da yükseltmemiz gerekiyor. İnşallah fuarımızı bitirip hemen genel bir değerlendirme yapacağız. Ziyaretçiler ile ilgili şu an rakam veremiyorum, ama ilk gün 2 bin 400, ikinci gün 3 bin 400, üçüncü gün 3 bin 600 civarında bir rakam vardı. Hepsinde de 500-600 civarında yabancı alıcı vardı. Açıkçası, rakamlar itibari ile güzel, kalite itibari ile de yükseldiğini ifade edebiliriz. İnşallah bunlar alışverişe dönmüştür, ama benim her akşam yaptığım telefon görüşmelerinden edindiğim intiba, fuarın gerçekten çok iyi geçtiği yönünde” şeklinde konuştu.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI