Dolar 32,5913
Euro 34,8085
Altın 2.496,76
BİST 9.456,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

MetLife ve DenizBank’tan ortak kampanya

MetLife ve DenizBank’tan ortak kampanya
06 Şubat 2013 15:40
A+
A-

MetLife

14 Ocak- 15 Mart 2013 tarihleri arasında MetLife’tan emeklilik planı satın alanlara 1 yıl boyunca bireysel emeklilikte %25 devlet katkısının yanında DenizBank da %5 ek katkı payı verecek. Böylelikle MetLife’tan emeklilik planı yaptıranlar toplamda %30 katkı payı avantajı sağlayacak.

Türkiye’nin genç ve başarılı emeklilik şirketlerinden olan MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş., devletin Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) getirdiği yeni avantajlara DenizBank’la işbirliğine giderek yeni bir boyut getirdi. 14 Ocak- 15 Mart 2013 tarihleri arasında BES’e MetLife ile adım atanlara 1 yıl boyunca %25 devlet katkısınını yanında DenizBank da  %5 ek katkı payı verecek. Böylelikle MetLife ile birlikte BES’e adım atanlar toplamda %30 katkı payı avantajı sağlayacak.

Kampanya Şartları

Kampanya tarihleri arasında DenizBank şubelerinden MetLife bireysel emeklilik planlarından olan Deniz Plan, Üretici Plan, İşletme Plan veya Afili Plan satın alan ve ödemelerini her ay düzenli yapan müşterilere %25 devlet katkısına ek %5 katkı, sözleşmenin ilk yılına ilişkin ödemeler için hediye edilecek. %5’lik ek katkı, %25’lik devlet katkısına konu olmayacak. Müşteriler kampanya dâhilinde aylık 150 TL’ye kadar olan katkı payı ödemelerinden aylık maksimum 7,5 TL, yıllık toplamda ise 90 TL’ye kadar ek katkı kazanabilecek. Katılımcılar kampanya dönemi içerisinde satın aldığı yalnız ilk bireysel emeklilik sözleşmesi için kampanyadan yararlanabilecek. MetLife ve DenizBank’ın ortak kampanyasından yararlanabilmek için sözleşme ödemelerinin düzenli yapılıyor ve sözleşmenin yürürlükte olması gerekiyor.

REKLAM ALANI