Dolar 32,3744
Euro 34,9769
Altın 2.326,12
BİST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

MEIER TÜRKİYE’DE İL BAYİLİKLERİ İLE BÜYÜYOR

MEIER TÜRKİYE’DE İL BAYİLİKLERİ İLE BÜYÜYOR
10 Ocak 2018 14:25
A+
A-

GÜÇLÜ BİR ORTAK, ÜRETİCİ BİR FİRMA İLE ÇALIŞMA OLANAĞI

Girişimcilikte; başarının altın kuralı doğru iş ortakları ile çalışabilmektir. Sabuncuoğlu Kimya San. ve Tic. A. Ş. sadece ofisten oluşan bir firma olmadığı gibi İzmir’in 2.büyük İTOB organize sanayi bölgesinde üretici bir fabrika ve yıllarca üretim tecrübesi ile ürünler üreten köklü ve ciddi bir kuruluştur. Sabuncuoğlu ile çalışmak; gerçek bir fabrikanın gerçek bir bayisi olmak demektir.

ELİNİZİ ÇOK GÜÇLENDİRECEK ÜRÜN KALİTELERİ

Sabuncuoğlu Kimya Laboratuvarlarında Türk kimyagerler tarafından geliştirilen formüller ile doğal ve yenilenebilir hammaddelere dayalı üretim prosesleri ve ürünler geliştiren şirketimiz, yaptığı her işte ve üründe en iyi olma düşüncesi ile hareket etmekte ve tüm çalışmalarını bu fikirler doğrultusunda yürütmektedir. Meier oto yıkama – bakım ürünleri ve genel temizlik ürünleri bu anlayış doğrultusunda üretilmiş; üstün kalite, ekonomik fiyat politikası ile de farklı ve eşsiz ürünler arasında yer almaktadır.

BAYİLİK İÇİN NEDEN MEIER?

Bayiliğini almak için düşündüğünüz bir firmayı değerlendirme kriterleri bir kişi ile ortak olacağınız zamanki kriterler ile neredeyse aynıdır. Güvenilirlik, sahip olduğu imkanlar, geçmiş başarıları, referansları. Endüstriyel temizlik ürünleri ve oto yıkama bakım ürünleri gruplarında farklı markalar ve partnerler ile büyük bir güce sahip olan firmamız Sabuncuoğlu Kimya A.Ş. gücünü MEIER markasında topluyor. Bu yolda azimli çalışmaya inanan, potansiyelini ortaya koyabileceği bir iş fırsatı arayan herkesi ailemize davet ediyoruz.

HİJYEN LİFE

REKLAM ALANI