Dolar 32,3773
Euro 35,0541
Altın 2.326,75
BİST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Legrand; dünya lansmanı için,inform’u tercih etti

Legrand; dünya lansmanı için,inform’u tercih etti
01 Temmuz 2013 12:40
A+
A-

Levent Ilgin

 153 yıllık legrand tecrübesi, inform kalitesiyle buluştu 

Bina, elektrik ve dijital alt yapılar için ürün ve sistemler konusunda uzman, dünyaca ünlü Legrand’ın 2010 yılında bünyesine kattığı İnform A.Ş.’nin yetkilileri, “Legrand Keor S (3-10kVA), Legrand Keor T(10-120kVA), Legrand Keor HP(100-800kVA)” adlı yeni kesintisiz güç kaynakları ürünleri ile ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Teknoloji harikası olan bu ürünler, doğaya dost olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

İnform tesislerinde gerçekleştirilen Legrand Keor HP, KeorT, KeorS Serisi Kesintisiz Güç Kaynağı” ürün lansmanına, dünyanın farklı ülkelerinden gelen Legrand KGK Divizyonu yetkilileri katıldı. Yeni ürünlere özgü sunumların gerçekleştirildiği lansman tarihine paralel olarak yetkililerle fabrika turu da gerçekleştirildi.

Lansmanda,  Kesintisiz Güç Kaynakları sektöründe açık ara pazar lideri olan İnform’ un gözünü daha da yükseklere diktiğinin altını çizen İnform Genel Müdürü Levent Ilgın, Türkiye Kesintisiz Güç Kaynakları pazarında 2012 yılında yüzde 2 civarında büyürken, İnform’ un yüzde 20 büyüdüğüne dikkati çekti. Ilgın, doğaya dost, kullanıcı dostu yeni ürünleriyle büyümeye hızla devam edeceklerini belirtti.

nform3 (1)

“Legrand Keor HP” kesintisiz güç kaynağı, 100-800kVA’dan 4,8MVA güce kadar çözüm sunulabiliyor. ≥ %95 yüksek verim ve 0.9 yüksek aktif güç cihazın öne çıkan diğer teknik özellikleri arasında. Cihazın izolasyon trafosu sayesinde, ekstra güvenlik sağlanabiliyor. Düşük karbondioksit (CO2) salınımı sayesinde ise doğa dostu bir ürün olmayı başarıyor.

Kesintisiz Güç Kaynakları teknolojisinde gelinen son nokta; “3-Level “ teknolojisine sahip, tek faz ve üç faz çıkışlı bu ürünler; kullanıcıları alışkanlıkların dışına çıkarıyor. 3-10kVA güç aralığında olan “Legrand Keor S” yüksek aktif güç (0.9) sayesinde kullanıcılara standart ürünlere göre %28 daha fazla aktif güç sağlıyor.

10-120kVA aralığında güçlerden oluşan “Legrand Keor T” ise yüksek çıkış güç faktörü sayesinde, standart ürünlere göre %12 daha fazla aktif güç sağlayabiliyor.

 

REKLAM ALANI