Dolar 32,5807
Euro 34,6753
Altın 2.521,32
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

“Lale’nin Yolculuğu” fotoğraf sergisi İstanbullularla buluştu

“Lale’nin Yolculuğu” fotoğraf sergisi İstanbullularla buluştu
06 Nisan 2017 12:16 | Son Güncellenme: 06 Nisan 2017 12:20
A+
A-

Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı ve İstanbul Ticaret Odası katkılarıyla düzenlenen “Lale’nin Yolculuğu” isimli fotoğraf sergisinin açılısı Yeni Camii Hünkar Kasrı’nda gerçekleşti.

 

Yeni Camii Hünkar Kasrı’nda gerçekleştirdiğimiz  “Lale’nin yolculuğu” sergimizde fotoğraf sanatçıları Kenan Demir ve Celalettin Tosun’un Muş’a özgü fotoğraflarından oluşan ve 8 Nisan’a kadar açık olacak olan sergi büyük ilgi gördü.

Açılış konuşmasında söz alan  İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı G.Murat Kalsın, “Bugün hemşerilerimiz ile beraber olmanın gururu içindeyiz. Özelikle Muş Ovası dünyanın sayılı ovaları arasındadır. Türkiye’nin de 3. büyük ovası dünyada en güzel lalesini ayrıca Muş’a özgü ters laleyi de Muş’ta görebilirsiniz. Özellikle bu yıl Vakfımızın organize edeceği Muş’a yapacağımız program için de  sizi Muş’a davet ediyoruz”  şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan vakfımızın yönetim kurulu başkanı Orhan Sami Gültekin: Bugün büyük bir heyecan ve coşku içerisindeyiz. İlimizi her zaman görme fırsatımız olmuyor. Bazen videolarla bazen fotoğraflarla özlemimizi gidermeye çalışıyoruz bugün burada değerli hemşerilerimizle beraber sergimizin açılışının heyecanını yaşıyoruz.

Muş Lalesi, Muş Ovası,yoğun kar yağışından sonra bereketin ve yeniden doğuşu nisan yağmurlarıyla taze gelin gibi süsler ovamızı. Muş Lalesi, güzelliğin zarafetin sembolü olan “Lale’nin yolculuğu” sergimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vakfımızın organize edeceği Muş gezimize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.

Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu ve beraberindeki heyet  “Lale’nin yolculuğu” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yapan İTO Başkanı İbrahim Çağlar ve Başkan yardımcısı G. Murat Kalsın’ı makamlarında ziyaret ederek kendilerine lale tablosu hediye ettiler.

“Lale’nin Yolculuğu”  Fotoğraf sergisinden kareler : 

 

 

 

Hazırlayan: Abdurrahman ÇINAR 

REKLAM ALANI