Dolar 32,5976
Euro 34,7516
Altın 2.491,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Kuzey Afrika’nın şehirleri Türk firmalara emanet

Kuzey Afrika’nın şehirleri Türk firmalara emanet
27 Mayıs 2014 09:39
A+
A-

polin_kimya_eda_coskunsu_demiralp

Yeni pazarlar arayan Türk inşaat sektörünün son adresi yeniden yapılanan Kuzey Afrika ülkeleri oldu.

 Cezayir’de düzenlenen BATIMATEC Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılan Polin Kimya, yaptığı yeni yatırımlarla Kuzey Afrika’ya açılmayı hedefliyor. Polin Kimya Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eda Coşkunsu Demiralp, Kuzey Afrika ülkeleri ile işbirliklerini değerlendirdi.

binder_uygulama2

Coşkunsu, “Kuzey Afrika ülkelerinde ekonomik büyüme sürecinin ortaya çıkardığı yeni yatırım fırsatları, başta Türkiye olmak üzere birçok ülkenin ilgisini çekmektedir. Hızlı nüfus artışı ve özellikle son yıllarda gözlenen şehirleşme projeleri sonucunda inşaat sektörü için gerek kısa gerekse uzun vadede fırsatları öne çıkmaktadır.

Kuzey Afrika ülkelerindeki inşaat sektörünün mevcut durumu ihtiyacı karşılayacak teknolojik donanım ve tecrübede değildir. Konut projeleriyle birlikte her türlü yapı malzemesine de ihtiyaçları bulunmakta ve bu malzemeler ithalat yoluyla temin edilmektedir. Bu durum, içinde bizim de yer aldığımız birçok Türk firması için yeni pazar fırsatı sunmaktadır.

Ayrıca Coşkunsu sözlerine şu şekilde devam etti:

”Kuzey Afrika ülkeleri yeniden yapılanırken, şehirleşme projelerinde gençlere ve çocuklara yönelik alanlar daha çok önemli olmaya başlıyor. Biz de bu ihtiyaçtan yola çıkarak, fuarda güçlü olduğumuz, spor zeminler için geliştirdiğimiz “bağlayıcılar” ile öne çıkmayı tercih ettik.  Farklı sıcaklıklar ve rüzgarlı ortamlara göre 5 çeşit ürettiğimiz “bağlayıcılar”, spor zeminlerde ve çocuk oyun alanlarında kullanılmaktadır. Çocuk oyun alanlarında tercih edilme sebebi, kauçuk ile birlikte yumuşak, esnek bir zemin elde edilmesi ve bunun sonucunda düşme sırasında zararın en az olmasıdır.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: