Dolar 32,5431
Euro 34,8206
Altın 2.432,77
BİST 9.707,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Kuveyt Türk’ten örnek bir kampanya

Kuveyt Türk’ten örnek bir kampanya
26 Nisan 2013 16:30
A+
A-

Kuveyt turk

23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası boyunca Kuveyt Türk Bankası kartlarıyla yapılacak her işlem, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV), “Aile Evi”  projesine destek olarak dönecek!

Kuveyt Türk Bankası, “Kanserle Savaş Haftası” vesilesiyle başlattığı “Umuda Destek” projesini, 23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası hayata geçiriyor.

Hafta boyunca, bankanın kartlarıyla yapılan her işlemin 1 TL’sini, KAÇUV’UN “Aile Evi” projesine destek olarak bağışlayacak. Kuveyt Türk’ ün bir hafta boyunca sürecek bu kampanyası ile Aile Evi’nin 1 yıllık giderlerinin karşılanması bekleniyor.

Sosyal sorumluluk misyonuyla, ülkemiz açısından önemi giderek artan kanser hastalığına karşı duyarlı bir yaklaşım gösteren Kuveyt Türk, bu amaçla 25 Nisan 2013 Perşembe günü Cerrahpaşa Onkoloji Bölümü ve KAÇUV işbirliğiyle projenin startını verdikleri bir toplantı düzenledi.

IMG_1681-2

Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir ve Cerrah Paşa Tıp Fakültesi Çocuk Onkolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tiraje Celkan’ın konuşmalarıyla katıldığı toplantıda, vakıf yöneticileri de hazır bulundu.

Aslan Demir, bu proje ile ilgili olarak, kanserle mücadelede farkındalık yaratmak, bilgilendirme ve bilinçlendirmek için düzenlenen etkinliklerin faydasına değindi. Kuveyt Türk olarak, insana, insan sağlığına verdikleri önemi vurguladı. Kurumların bu mücadelede maddi, manevi desteklerinin önemini dile getirdi.

Kuveyt Türk Yönetimi toplantı sonrasında Aile Evi’nde kalan kanserli çocukların yakınlarıyla bir araya geldi, Cerrahpaşa Çocuk Onkoloji Bölümü’nü ziyaret ederek hasta çocuklarla buluştu. Yetkilileri dinleyerek bilgi alan Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir ve yöneticiler konuya duyarlı yaklaşımlarıyla desteklerinin her zaman devam edeceğini belirttiler.

Profesör Tiraje Celkan da, bölümü ve vakıf adına yaptığı konuşmada,  Kuveyt Türk Yönetimi’ne teşekkürlerini sundu.

IMG_1759

 

REKLAM ALANI