Dolar 32,5622
Euro 34,9871
Altın 2.430,07
BİST 9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Kobi’lere büyüme yöntemleri anlatılacak

Kobi’lere büyüme yöntemleri anlatılacak
30 Mart 2018 10:36
A+
A-

 

Yönetim Danışmanları Derneği tarafından 25. Nisan.2018 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan Management Forum Türkiye süresince “ Yönetimde Yenilikçilik ve Değişim “ teması ile Kobi’lerin gelişimi için yeni stratejiler paylaşılacak.

Teknoloji ile Finansal Yönetim

Management Forum süresince ele alınacak olan “ Teknoloji ile Finansal Yönetim “ başlığı altında , özellikle Finansal büyümeden üretime dönük büyüme modellerine geçişte , finansal kaynakların kullanımı , Kamu tarafından sağlanan finansman Kaynakları , işletme bütçe yönetimi ve finansal risk ölçümlerinde teknoloji kullanımları başlıkları ele alınacak.

Kobi’lerin gelişimi ekonominin gelişimidir.

Kobi’lerin %99 ‘unu oluşturduğu Türkiye ekonomisinde , firmaların %80 gibi büyük bir çoğunluğu 10 yılın sonunda kapanmaktadır.Kobi’lerin yönetim becerilerinin gelişimi ve sürdürülebilir yapılar oluşturulması , ülke ekonomimizin her noktada gelişimine önemli katkı sağlayacaktır.

Kamu tarafından Kobi’lere yönelik KOSGEB aracılığı ile sağlanan teşviklerin , uzun dönemli faydaya dönüşmesi Dünya’da Türkiye’nin rekabet gücünü artıracaktır.

Rekabet üstünlüğünü elde etmek için sanayinin dijitalleştiği günümüzde , Kobi’ler Endüstri 4.0 sürecine başarı ile adapte olabilmeleri için önemli bilgilerin paylaşılacağı forum süresince 20 fikir lideri deneyim ve bilgilerini paylaşacaklardır.

Kobi’lerin stratejik planlamaları için başlangıç noktasında bilgi paylaşımının sağlanacağı Management Forum Türkiye , Eylül ayı itibari ile tüm Türkiye’de workshop olarak Kobi’lere yönelik Finans Yönetimi, Stratejik Planlama , Kalite Yönetimi ile ilgili eğitimler düzenleyecektir.

REKLAM ALANI