Dolar 32,4917
Euro 34,7613
Altın 2.481,38
BİST 9.493,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Kobelco iş makineleri Hasel güvencesiyle Türkiye pazarında

Kobelco iş makineleri Hasel güvencesiyle Türkiye pazarında
24 Ocak 2014 14:52 | Son Güncellenme: 24 Ocak 2014 14:56
A+
A-

Hasel_Kobelco_1

Forklift ve istifleme araçları pazarının lideri Hasel, ürün zincirine sektörün önde gelen iş makinesi markalarından Kobelco’yu da ilave etti. Düşük yakıt tüketimi olan, çevreye duyarlı ve yüksek performanslı ürünleri ile öne çıkan Japon Kobelco, Türkiye pazarındaki tek temsilcisi olarak Hasel’i tercih etti.

 Geçtiğimiz haftalarda Kobelco ile iyi niyet anlaşması imzalayan Hasel, 17 Ocak Cuma günü, oluşan işbirliğini resmi olarak tamamladı. Hasel’in İstanbul’daki merkezinde düzenlenen imza törenine, Hasel Yönetim Kurulu Başkanı Halit Soybelli, Hasel İstif Makinaları Genel Müdürü Ender Akbaytogan, Kobelco Avrupa Genel Müdürü Makoto Kato ve Kobelco Yurtdışından Sorumlu Genel Müdürü Takehiko Nakai katıldı. İmzalanan sözleşme ile Hasel, Kobelco markasının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu.

Kobelco Avrupa Genel Müdürü Makoto Kato, yıllardan beri büyük önem verdikleri Türkiye pazarında, aslına 30 yıldır yer aldıklarını, ancak bugüne kadar doğru ve güçlü bir şekilde temsil edilmediklerini düşündüğünü ifade etti. Kato, Hasel’in kapasitesi, ekibi ve tecrübesinden dolayı Kobelco’yu uzun süre, iyi bir şekilde temsil edeceğine dair güçlü bir inançları olduğunu da sözlerine ekledi.

Kobelco

Hasel, 1985 yılında kurulan Hasel  Istif Makinaları A.Ş., yedek parça tedariği sağlayarak, yüksek standartlarda hizmet vermeye başlamıştır. 1990 yılında çeşitli forklift markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen firma, 1995 yılında Dünya lideri Alman Linde Forklift markasının distribütörlüğünü almıştır. Firmanın distribütörlüğünü üstlendiği diğer markalar arasında; OKADA kırıcıları, TEREX iş makineleri ve TENNANT temizlik makineleri de yer almaktadır.

Uzman kadrosu ve servis ağı ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer almakta ve 10 yılı aşkın süredir forklift pazarında liderliğini sürdürmektedir.

Kobelco, Japonya Tokyo’da 1930 yılından beri inşaat ve madencilik makineleri üreten Kobelco, sektörün en güvenilen markaları arasında yer almaktadır. Yıllık satış rakamı 20 milyar $’ı aşan Kobe Steel Group bünyesinde bulunan Kobelco, sektörde birçok ilke de imza atmıştır. Üstün Japon teknolojisi ile üretim yapan Kobelco kullanıcılarına, %20’ye varan yakıt tasarrufu ile ekonomik, düşük CO2 salınımı ile doğa dostu, kullanım kolaylığı ve yüksek performansı ile dikkat çeken ürünler sunmaktadır.

REKLAM ALANI