Dolar 32,3744
Euro 35,0015
Altın 2.325,97
BİST 9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Kardex Remstar, KOBİ’lere kazandırıyor

Kardex Remstar, KOBİ’lere kazandırıyor
07 Şubat 2013 08:03
A+
A-

Emre yenal

Kardex Remstar, yeni otomatik depolama ürünü ile optik, laboratuvar, saat, ilaç, elektronik ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren üretici ve depocu KOBİ’lerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Depolamaya yönelik çözümler sunan Kardex Remstar’ın yeni çözümü Megamat RS 180, raf başına 180 kilogram depolama kapasitesi ve fiyat avantajıyla, optik, laboratuvar, saat, ilaç, elektronik ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren üretici ve depocu KOBİ ve büyük işletmelere yüzde 80’e varan depolama alanı tasarrufu sağlıyor.

Hafif ürünlere uygun yapısıyla, piyasadaki muadil ürünlere göre yüzde 40 daha az enerji tüketen ve böylece enerji tasarrufu da sağlayan bu yeni ürün, imalat içi yarı mamül hat besleme operasyonlarında da tercih ediliyor.

Kardex Remstar Türkiye Satış Direktörü Emre Yenal, konuya ilişkin olarak, bu yeni ürün sayesinde müşteri yelpazesini genişleteceklerini, özellikle 1-3 makinayla 100 ila 300 metrekare depolama alanları bulunan KOBİ’lerin depolama alanlarını yüzde 80 azaltacaklarını ifade ederek, ürünün içinde standart olarak sunulan yazılım ile de KOBİ’lerin envanter yönetimlerini iyileştirerek, depolamanın onlar için artık bir maliyet değil, satış operasyonlarını destekleyecek bir araç haline getireceklerini de dile getirdi.

Yatırım teşvik ya da leasing ile satın alınabilen otomatik depolama ünitelerinin tüm kurulum, bakım ve yazılım hizmetlerinin Türkiye’de kurulu Kardex Türkiye tarafından sunulduğunu da belirten Yenal,  Kardex Türkiye’nin geniş ürün, hizmet ve servis ağı sayesinde Pazar’ın yüzde 65’ini elinde tuttuğunu kaydetti.

2013’e de hızlı girdiklerini de dile getiren Yenal, “Müşterilerimizle masaya oturduğumuz zaman onların alan ve iş gücü kazancını beraber hesaplıyoruz. Ortaya çıkan sonuçlara çoğu zaman müşterilerimiz de şaşırıyor. Ancak sistemlerin kurulumuyla birlikte inanılmaz performansları yakalayan firmalar, en önemli referanslarımız. Özellikle İstanbul içinde bulunan pahalı depo kiraları  göz önüne alındığında depolama sistemlerine yapılan yatırımlar ortalama 1.5-2 yıl içinde geri dönüşüm sağlıyor” dedi.

REKLAM ALANI