Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

“Kamu Spotları” İGDAŞ’a Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan ödül getirdi…

“Kamu Spotları” İGDAŞ’a Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan ödül getirdi…
13 Nisan 2013 07:34 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2013 21:41
A+
A-

 Genel Müdür Bilal Aslan ödülü Bakan Hayati Yazıcıdan Aldı

İGDAŞ, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın düzenlediği 16. Geleneksel Tüketici Ödülleri töreninde “Güvenli Doğalgaz Kullanımına Yönelik Kamu Spotları” projesi ile “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”nün sahibi oldu.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın bu yıl 16.’sını gerçekleştirdiği “Geleneksel Tüketici Ödülleri”nde müşteri memnuniyet oranı yüzde 95 olan İGDAŞ, “Güvenli Doğalgaz Kullanımına Yönelik Kamu Spotları” projesi ile “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”nün sahibi oldu. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın katıldığı törende kurum adına ödülü İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan aldı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı “Geleneksel Tüketici Ödülleri”ni tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amaçlarıyla kurumların 2012 yılı faaliyetlerini dikkate alarak 7 dalda ödül verdi. Ülkemizde tüketici bilincinin oluşması için önemli katkılar sağlayan “Geleneksel Tüketici Ödülleri” bu konuda çalışma yapan kurumları da teşvik ediyor.

 

 

 

İGDAŞ’ın “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü” almasına ilişkin değerlendirmede bulunan İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, “5 milyonu aşkın aboneye hizmet veren bir kuruluş olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”ne layık görülmemiz bizleri gururlandırdı. Bu ödülle birlikte çalışmalarımızın başarısına olan inancımız perçinlendi. Kamu spotları bizim yalnızca hizmet verdiğimiz bölgeyi değil tüm Türkiye’yi hedef alarak hayata geçirdiğimiz bir projeydi. Hazırladığımız iki ayrı kamu spotu ile doğalgazın güvenli kullanımı için dikkat edilmesi gereken noktaları ele aldık. 35 ulusal kanalda yayınlanan bu spotları tüm Türkiye izledi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, İGDAŞ’ın tüketici memnuniyetini firma politikası olarak benimsemesi ve buna uygun davranarak onları bilgilendirici bir proje hayata geçirmesi nedeniyle ödül verdi” dedi.

 

 

REKLAM ALANI