Dolar 32,5306
Euro 34,8564
Altın 2.423,34
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Kalabalık projelerdeki güvenlik sorununa “butik” çözüm

Kalabalık projelerdeki güvenlik sorununa “butik” çözüm
16 Nisan 2014 07:01 | Son Güncellenme: 16 Nisan 2014 07:02
A+
A-

Mert Yildizhan1Büyük projelerde binlerce kişinin yaşaması nedeniyle güvenlik konusunda sıkıntı yaşanırken, Ankara’yı “butik residence” konseptiyle tanıştıran Elit Royal Residence, bu sorunu ortadan kaldırıyor. Elit Yapı AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: Büyük projelerde güvenliği sağlamak hiç kolay değil. Butik projelerde ise daha az kişi yaşadığı için herkes birbirini tanıyor ve güvenlik daha sıkı kontrol edilebiliyor”

Büyük projelerde binlerce kişinin yaşaması nedeniyle güvenlik konusunda sıkıntı yaşanırken, Ankara’yı “butik residence” konseptiyle tanıştıran Elit Royal Residence, bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Başkent’in gözde yerleşim bölgelerinden Beytepe’de inşa edilen Elit Royal Residence projesi, eşsiz manzarası ve kaliteyi ön plana çıkaran tasarımıyla dikkati çekiyor. Projeyi hayata geçiren Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, projede yer verilen detaylarla konut sahiplerinin konforlu bir yaşamın kapılarını açacağını kaydetti.

Yıldızhan, güvenlik konusunun hayata geçirilen her proje için olmazsa olmaz bir detay olduğunu ifade ederek, “Evinde güven içinde yaşamak herkesin hakkı ve olmazsa olmaz talebi. Bunu bildiğimiz için de Elit Royal Residence’da güvenliğe ayrı bir önem verdik. Projemiz Ankara’nın ilk “butik residence” projesi. Yani büyük projelere oranla daha az kişinin residence konforundan mahrum kalmadan yaşamını sürdüreceği bir proje. Bu nedenle güvenlik konusunda daha detaylı çalışmalara imza atabiliyoruz” dedi.

Büyük ölçekli projelerde binlerce kişinin yaşamını sürdürmesi nedeniyle güvenlik konusunda da sıkıntı yaşanabildiğini kaydeden Yıldızhan, şunları söyledi:

“Büyük ölçekli projeler sosyal anlamda çok sayıda hizmet sunuyor. Ancak güvenlik konusunda biraz vasat kalınabiliyor. Çünkü büyük ölçekli projelerde binlerce kişi yaşıyor, herkesin birbirini tanıması oldukça güç. Güvenlik personeli de binlerce kişi giriş çıkış yaptığı için yetersiz kalabiliyor. Bu durum da ne yazık ki konut sahiplerinin kendini güvende hissetmemesine neden oluyor. Elit Royal Residence gibi butik projelerde ise bu durum avantaj oluyor. Bizim projemizde 35 daire var. Her dairede 3 kişi yaşasa 105 kişi eder. 24 saat giriş kapısında görev yapacak olan güvenlik personeli dairelerde yaşayan herkesi tanıyacağı için herhangi bir sorun yaşanmayacak.”

24 saat güvenlik hizmetinin konut sahiplerinin güvenli bir hayat sürmeleri için görev yapacağını bildiren Yıldızhan, residence dışında da kapalı devre kamera sisteminin bulunduğunu ifade etti.elit royal residences

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI