Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

“İş’te Başarının 9 Basit Kuralı” raflardaki yerini aldı

“İş’te Başarının 9 Basit Kuralı”  raflardaki yerini aldı
04 Kasım 2016 11:45
A+
A-

 

basarinin-basit-9-kurali

Kişisel gelişim uzmanı ve yazar Gökhan Karahan’ın fitness çalışmalarıyla iş hayatını örtüştürdüğü “İş’te Başarının 9 Basit Kuralı” adlı kitabı, Hümanist Kitap etiketiyle okuyucuyla buluştu.

İş’te Başarının 9 Basit Kuralı”nı spor salonunda yapılan gözlemlerle birleştiren kişisel gelişim uzmanı ve yazar Gökhan Karahan, kitabında, fitness çalışmaları sırasında kendisini başarıya götüren kurallar ile iş yaşamında başarı arasında gördüğü paralellikleri örnekler, özgün kısa öyküler, egzersizler ve konuyla ilgili yönetim kuramları ile açıklıyor.

Öğrenciler, yeni mezunlar ve iş profesyonelleri için; öğretici, düşündürücü ve motive edici öğeler içeren eserinde Karahan, okuyucusuna “Hayatınızı gözden geçirip olumlu sonuçlar için yeni başlangıçlar yapmaya hazır mısınız?” diye soruyor ve “Geçmişiniz, sizi gelecekte daha başarılı bir insan yapmak için var ve size bu keşifte yol gösterecek.” diyor.

 

Gökhan Karahan hakkında:

1987 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Gökhan Karahan, Breyer State University (ABD) Pazarlama e-MBA (2006) eğitimi aldı. RE/MAX Türkiye’de Franchise yönetimi Operasyon ve Pazarlama Direktörü ve Kurum Sözcüsü olarak çalışan Karahan, Modül Eğitim Danışmanlık’ın kurucu ve yöneticisi olarak görev yapıyor ve eğitmenlik, danışmanlık projeleri yürütüyor.

Hümanist Kitap hakkında:

Türkiye’deki profesyonellere ve girişimcilere insancıl, kaliteli ve güncel kaynakları ulaştırmak amacıyla 2008 yılında kurulan Hümanist Kitap; insan kaynakları, liderlik ve yönetim alanlarında kitaplar yayınlayarak okurlarına sunuyor. Kurumlara özel geliştirilen kitap özetleri ve dijital içeriklerle farklı ihtiyaçlara yönelik esnek çözümler sunan Hümanist Kitap hakkında detaylı bilgi için www.humanistkitap.com adresi ziyaret edilebilir.

REKLAM ALANI