Dolar 32,3733
Euro 34,9950
Altın 2.325,67
BİST 9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

İsmar Marketler Zinciri ve CarrefourSA mağaza devri konusunda anlaştı!

İsmar Marketler Zinciri ve CarrefourSA mağaza devri konusunda anlaştı!
03 Şubat 2015 11:28
A+
A-

I

Ak yürek Holding grup şirketlerinden İsmar Marketler Zinciri’nin 26 mağazasının CarrefourSA’ya devri konusunda anlaşmaya varıldı. Ak yürek Holding, pazarlama ve dağıtım alanında faaliyet gösterdiği ana iş koluna odaklanarak, süpermarket perakendeciliği sektöründen kademeli olarak çıkma kararı aldı.

Akyürek Holding, süpermarket perakendeciliği sektöründen kademeli olarak çıkma kararı aldı. İsmar Marketler Zinciri’nin 26 mağazasının CarrefourSA’ya devri konusunda anlaşmaya varılarak, Rekabet Kurumu’nun onayına sunuldu. Akyürek Holding, pazarlama ve dağıtım alanında, 50 yıllık tecrübesiyle, faaliyet gösterdiği ana iş koluna odaklanarak, büyümeye devam edecek.

Akyürek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Akyürek, İsmar Marketler Zinciri’ne ait 26 mağazanın CarrefourSA’ya devredilmesiyle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonucunda, 1,7 milyar TL konsolide ciromuzun içerisinde yüzde 10 seviyesinde paya sahip, süpermarket perakendeciliği sektöründen kademeli olarak çıkarak, ana iş kolumuz olan pazarlama ve dağıtım alanında büyümeye odaklandık. Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda, başarıyla yürüttüğümüz pazarlama ve dağıtım sektörüne yaptığımız yatırımlar devam edecektir.

Kalan mağazalarımızın da devri ile süpermarket perakendeciliği sektöründen tamamen çıkmış olacağız. Bu anlaşma ile elde edilen tüm kaynakları ana iş kolumuz olan pazarlama ve dağıtım alanında hedeflediğimiz büyümeye ulaşmak için kullanacağız. CarrefourSA ile yapmış olduğumuz bu anlaşmanın her iki taraf için de doğru bir işbirliği olduğuna inanıyor, hayırlı olmasını diliyorum.”

REKLAM ALANI