Dolar 32,3684
Euro 34,9873
Altın 2.324,71
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İş dünyasının öncüleri ve öğrenciler bir araya geliyor

İş dünyasının öncüleri ve öğrenciler bir araya geliyor
14 Nisan 2017 12:36 | Son Güncellenme: 14 Nisan 2017 12:37
A+
A-

Türkiye’nin ilk ISO 9001 Kalite Belgesi’ne sahip öğrenci kulübü olan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü’nün gelenekselleşen ve en çok ses getiren organizasyonlarından biri olan Kariyer Şenlikleri’ni sektörlerinin önde gelen firmaları ile öğrencileri bir araya getirmek amacıyla gerçekleştiriyor.

Tüm üniversite öğrencilerine hitap eden Kariyer Şenlikleri 18-19 Nisan 2017 tarihlerinde iki gün olarak İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi bahçesinde gerçekleşiyor. Organizasyon süresi boyunca iş ve staj olanakları şirketlerin üst düzey yöneticilerinden birebir öğrenilmekte ve öğrencilere kariyer basamaklarında nasıl yükselmeleri gerektiği hakkında tavsiyeler verilmekte.

Türkiye’nin önde gelen şirketleri her yıl katılım gösterdikleri Kariyer Şenlikleri’nde eskiden olduğu gibi sadece sunum gerçekleştirmek yerine farklılaşan organizasyon konseptiyle kendilerine tahsis edilecek alanlarda stantlar kurarak tanıtımları için hem ürün dağıtıp hem destaj yapmak isteyen öğrencilerin CV’lerini topluyor.

Bunlara ek olarak, yarışmalar, oyunlar, söyleşiler ve çeşitli sürprizler “Kariyere Giden En Kısa Yolda” katılımcıların beğenisine sunulur. Festival havasında gerçekleşecek bu organizasyona tüm üniversiteler ve İstanbul Üniversitesi öğrencileri katılım gösterebilecek.

Kariyer Şenlikleri kapsamında İstanbul Üniversitesi öğrencileri için;

  • Sektörlerin önde gelen firmalarıyla buluşarak söyleşiler,
  • İş ve staj fırsatları,
  • Kariyer planlama seminerleri,
  • Mezuniyet sonrası sınavlara yönelik bilgilendirme programları,
  • Yarışmalar, oyunlar ve çeşitli büyük sürpriz etkinlikler yer almakta.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI