Dolar 32,5143
Euro 34,9020
Altın 2.432,10
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

İnovasyon Ödülleri sahiplerini buldu

İnovasyon Ödülleri sahiplerini buldu
10 Mart 2013 13:48 | Son Güncellenme: 10 Mart 2013 13:49
A+
A-

İnovasyon Günleri - Murat Ülker ödül veriyor

 Yıldız Holding İnovasyon Günleri’nde buluştu.

Yıldız Holding’in inovasyon şirketi Northstar Innovation önderliğinde, inovasyon kültürünün geliştirilmesi ve yeni ürün fikirlerinin sergilenmesi amacıyla düzenlenen
2. İnovasyon Günleri yapıldı. 100’den fazla inovasyon fikrinden trendlere ve tüketici beklentilerine en uygun olanlar ödüllendirildi.

 Bu yıl ikincisi düzenlenen İnovasyon Günleri Yıldız Holding’e yeni fikirler kazandırmaya devam ediyor. Yıldız Holding Global İnovasyon Grup Başkanı Bilal Kaafarani önderliğinde, Northstar Innovation’ın düzenlediği 2. İnovasyon Günleri’nde bu yıl kategorilerin strateji planlarına ve 5 yıllık yol haritalarına dahil edilmek amacıyla oluşturulan 100’ü aşkın inovasyon fikri sergilendi. Küresel, yerel tüketici trendleri ve tüketici iç görüleri göz önünde bulundurularak yaratılan fikirlerin prototipleri, departmanlar arası değerlendirmeye sunuldu. Kahvaltı, atıştırmalık, ana yemek, sağlık ve ambalaj kategorilerindeki prototipleri, sergiyi gezen farklı fonksiyonlardan 250 çalışan değerlendirdi. Ziyaretçilerin oylamaları sonucu, 5 kategorideki prototiplerin trendlere ve tüketici beklentilerine en uygun olanları  sergi gecesi yapılan gala yemeğinde ödüllendirildi.

Kategoriler arası işbirliğini artırmak ve sinerji yaratmak amacını da taşıyan İnovasyon Günleri’nde ayrıca “İşbirliği Ödülü”, “Teknik Ekip Dostu Ödülü” ve gecenin en büyük ödülü olan “İnovasyon Ödülü” de verildi. Doğasında sürdürülebilir, karlı ve farklılaşmış özelliklere sahip inovasyonun dört çeşidinden (dönüşümsel, kategori, pazar ve/veya operasyonel inovasyon) birine giren ticari değere dönüşen ürünlere verilen İnovasyon Ödülü bu yıl, operasyonel ve pazar inovasyonları dalında ödülü paylaşan Süt ve Sütlü Ürünler ArGE grubu ile Şeker-Sakız ArGE grubuna verildi. Kazananlara ödüllerini Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker verdi.

Murat Ülker yaptığı konuşmada “İnovasyon bir yaşam biçmidir. İnovasyonun temel bir iş tarzı haline geldiğini görmek çok güzel. Düzenlenen bu İnovasyon Günleri’ni gelenekselleştirip uzun seneler boyu sürdüreceğimizi umuyorum” dedi.

İnovasyon Günleri katılımcıları sergi arasında, “İnovasyon bir düşünce biçimidir” ana temasıyla düzenlenen ve Trend Uzmanı Nurhan Keehler, Reklamcı Serdar Erener, Arzum Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdürü Murat Kolbaşı ve Marka Danışmanı Güven Borça’nın katıldığı paneli de dinleme şansı buldular.

 

REKLAM ALANI