Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

ING, Garanti, Yapı Kredi ve Bank Asya’dan Soma kararı

ING, Garanti, Yapı Kredi ve Bank Asya’dan Soma kararı
15 Mayıs 2014 08:59
A+
A-

somaSoma’da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin borçlarıyla ilgili, bankalar bir dizi çalışma yürütüyor. ING BankGenel Müdürü Pınar Abay, şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerini ilgilendiren bir haber verdi.

“Soma’da yaşanan felaketten dolayı çok üzgünüm, başımız sağolsun acılı ailelere sabır diliyorum” şeklinde tivit atan Abay, bu tivitinden yaklaşık 5 saat sonra ayrıntılı haberi verdi.

Abay, saat 19.30 sularında attığı ikinci bir tivitle şöyle dedi;

Soma’da hayatını kaybeden tüm kredi müşterilerimizin kredi borçlarını silme kararı aldık.

Abay, hayatını kaybeden işçiler dışında ING Bank’ın Soma Şubesi’nin tüm diğer bireysel müşterilerinin de kredi ödemelerini faizsiz olarak 3 ay uzatma kararının alındığını duyurdu.

Ayrıca Abay, Soma KOBİ’lerinin de bir süre desteğe ihtiyacı olacağı için KOBİ kredilerinin de 6 ay boyunca faizsiz olarak erteleme kararını aldıklarını açıkladı.pinar abay twit

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI