Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Influencer Marketing

Influencer Marketing
25 Şubat 2018 14:18 | Son Güncellenme: 28 Nisan 2018 20:57
A+
A-

En Kaliteli Influencer Marketing Hizmetleri İçin CC Media

Her gün hayatımızın kaç dakikasını ya da kaç saatini internette geçiriyoruz? Peki bunun ne kadarında sosyal medyada dolaşıyoruz? Her gün kaç tane fotoğraf paylaşıyor, snap atıyoruz?  Hiç şüphesiz ki aslında birçoğumuz bireysel olarak çok yüksek takipçi ve arkadaş kitlesine sahip olmasak da küçük bir sosyal medya fenomeniyiz. Her birimiz yediklerimizden giydiklerimize, gittiğimiz yerlerden birlikte gittiğimiz insanlara kadar hemen hemen her detayı paylaşıyoruz. Ancak öyle insanlar var ki sosyal medya üzerinden binlerce hatta milyonlarca insana ulaşabiliyor. Fenomen dediğimiz bu insanlar bazen gittikleri yerlerle, bazen kullandıkları ürünlerle bazen de giydikleriyle dikkatleri üzerlerine çekiyorlar hatta gündem yaratıyorlar. Bu insanların yüzleri zamanla bazı markaların yüzü oluyor.

Son derece fazla takipçi sayısına sahip sosyal medya hesapları üzerinden bir ürünün ya da hizmetin tanıtımının gerçekleştirilmesi işlemine verilen ad influencer marketing hizmetleridir. Günümüzün en çok tercih edilen reklam hizmetlerinden biri olan influencer marketing hizmetlerini sizlere sunan pek çok reklam ajansı bulunmaktadır. Ancak CC Media bu alanda sizlere en kaliteli ve en etkili hizmetleri sunmaktadır. Influencer Marketing Network Hizmetleri – Ccmedia ile artık pek çok firma ile buluşuyor. Bu sayede hem reklamlarınızı en iyi ve en hızlı şekilde yayınlama fırsatına erişiyor hem de bu reklamları oldukça kısa bir sürede binlerce kişi ile buluşturarak gelirlerinizi arttırabiliyorsunuz.

REKLAM ALANI