Dolar 32,5691
Euro 34,7564
Altın 2.492,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

İlk yeni Volvo FH teslim edildi

İlk yeni Volvo FH teslim edildi
21 Şubat 2013 15:08
A+
A-

Yeni Volvo FH Teslimati Görsel (4)

İlk yeni Volvo FH, yola çıkıyor. Fransa’nın Roissy-en-France kasabasındaki Volvo Truck Center’da anahtarını teslim alan Jean-Pierre Ducournau, yeni FH serisinin ilk çekicisine sahip olmanın haklı gururunu yaşıyor.

İlk Volvo FH’ın anahtarı, Paris’in hemen dışında Roissy-en-France kasabasındaki Volvo Truck Center’da teslim edildi. Oğullarıyla beraber Ducournau Taşımacılık şirketini yöneten Jean-Pierre Ducournau, teslimat töreninde yaptığı açıklamasında, “Tüm dünyada yeni Volvo FH’ı kullanacak ilk taşımacılık şirketi olmaktan hem keyif alıyoruz hem de gurur duyuyoruz. Yeni Volvo FH’ın içi de, dışı kadar etkileyici. Konforu ve direksiyon başındayken görüş açısının genişliği beni büyüledi,” dedi.

Jean-Pierre Ducournau, Volvo Kamyon’un eBay üzerinden yardım amaçlı düzenlediği açık arttırmada 150.000 Avro karşılığında sahibi olduğu yeni FH çekicisini Eylül ayından beri bekliyordu. Jean-Pierre Ducournau, yeni teslim aldığı FH için; “Gerçekten çok güzel bir çekici. Tabi ki Volvo’dan da en üstün kaliteyi bu şekilde bekliyordum. Yeni Volvo FH’ın en çok yol tutuşundan etkilendim, şüphesiz, ağır ticari araçlar sektöründeki en iyi çekici. Kamyon sınıfında olmasına rağmen, bir limuzinle aynı konfora sahip,” dedi.

Bu açıklaması, Jean-Pierre Ducournau’nın sektöre fazlasıyla hakim olduğunu gösteriyor.

Filosundaki neredeyse tüm kamyonları Volvo olan Ducournau Taşımacılık, 1974’te satın aldığı F89’dan bugünün modern FH’ına kadar, yıllardır Volvo’nun çeşitli kamyon ve çekicileri ile çalışmalarını sürdürüyor. Bugün Ducournau filosunda 300’ü aşkın Volvo bulunuyor.

Yeni Volvo FH, ağır ticari araç sektöründe uzun yıllara dayanan sıkı çalışmaların ve emeğin sonucu olarak ortaya çıkan devrim niteliğinde bir araç. Volvo Kamyon Fransa Başkanı Jean-Noël Thénault konuyla ilgili olarak, “Hem çok mutluyum, hem de çok duygulandım. Bu çekici, tüm sektör tarafından sabırsızlıkla bekleniyordu ve yeni FH sektörün geleceğini temsil ediyor,” diyor.

Jean-Pierre Ducournau, açık arttırmada elde edilen gelirin Star for Life kurumuna teslim edileceği törene katılmak için Mart ayında, Güney Afrika’ya seyahat edecek. Star for Life, bu bağış ile gençler arasında HIV virüsünün yayılmasını durdurmayı amaçlayan eğitim programını destekleyecek

REKLAM ALANI