Dolar 32,3744
Euro 34,9769
Altın 2.326,12
BİST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Hisarcıklıoğlu yeniden başkan

Hisarcıklıoğlu yeniden başkan
01 Ağustos 2013 11:37
A+
A-

rifat hisarciklioglu

TOBB başkanlığına Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 69. Genel Kurulunda, TOBB başkanlığına Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden seçildi.

Bu arada Hisarcıklıoğlu, seçim sonuçları öncesinde aday gösterilmesiyle ilgili yaptığı teşekkür konuşmasında, uzun süredir devam eden bir seçim maratonunun içinden geçtiklerini belirterek, “Allah’ın izniyle bugün camiamızın seçim döneminin son aşamasını tamamlıyoruz. Ben sizin başkanınız olmaktan ve hep birlikte omuz omuza çalışmaktan büyük bir onur ve gurur duydum” dedi.

365 oda ve borsa ile bin 734 delegenin ortak talebiyle TOBB başkanlığına yeniden aday gösterildiğini ifade eden Hisarcıklıoğlu, bir işi yaparken delegelerin gücünü hep hissettiğini söyledi. Bu nedenle seslerinin gür çıktığını ve bir başarı hikayesi yazdıklarını kaydeden Hisarcıklıoğlu, “Sizlerin desteği, benim en mutlu dayanağım oldu. Sizlerin bu denli takdirini, bu büyük sevgisini kazanabildiysem ne mutlu bana. Bu herkese nasip olmaz. Benim en büyük şansım böyle büyük bir aileye sahip olmak. Sizlerden aldığım destek ve cesaretle buradayım” diye konuştu.

En adil sonuca ulaşmaya gayret ettik

Yönetim kurulu başta olmak üzere, birlik organlarında görev almak için çok sayıda başvuru yapıldığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, şöyle devam etti:

“Ben eminim ki bütün arkadaşlarım bu kurullarda görev alacak ehliyete sahiptir. Her biri bu görevleri en iyi şekilde yürütür ama ne yazık ki görev sayısı belli. Bu nedenle organlarımızda yer alacak arkadaşlarımızla ilgili teamül yoklamaları yaptık, istişare anlayışını burada da uyguladık. En adil sonuca ulaşmaya gayret ettik.”

Hisarcıklıoğlu, birliğe bağlı 365 oda ve borsa başkanının hepsinin yönetim kurulunda yer alabilecek düzeyde olduklarına işaret ederek, esas olanın birlik ve beraberlik içinde hareket etmek olduğunu sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI