Dolar 32,5379
Euro 34,8172
Altın 2.488,87
BİST 9.589,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Global Sağlık Hizmetleri Alanında Büyümeye Devam Ediyor

Global Sağlık Hizmetleri Alanında Büyümeye Devam Ediyor
18 Şubat 2014 07:56 | Son Güncellenme: 18 Şubat 2014 07:57
A+
A-

UPS_logo_yeni

Polar Speed’in satın alınmasıyla UPS, uzman sağlık hizmetleri ağında büyüyerek ısıya duyarlı çözümlerini artırdı

UPS, bugün, İngiltere’nin ısıya duyarlı ilaç tedarik zinciri çözümlerinin yenilikçi tedarikçisi olan Polar Speed şirketinin satın alma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Bu satın alma işlemi, kıtanın dört bir yanında sağlık hizmeti şirketlerinin lojistik çözümleri için tek bir kaynağa erişim sağlayacak olması nedeniyle UPS’in Avrupa genelindeki sağlık hizmetleri ağını daha da güçlendirdi.

Satın alma işlemi, UPS’in başarılı sağlık hizmetleri stratejisinin bir parçası olarak, gelişen pazarda müşterilere yeni bir değer katıyor. Polar Speed, ilaç sektörü lojistik müşterilerine olan bağlılığı ile tanınıyor. Hastanelere, eczanelere, , cerrahi merkezlere ve ayrıca hastalara aktif sıcaklık kontrollü teslimatlar konusunda uzman. Polar Speed ayrıca büyümekte olan evde bakım hizmetlerinin doğrudan tüketiciye sağlanması pazarında hizmetler sunuyor. Müşterileri arasında dünyanın önde gelen ilaç markaları yer alıyor.

UPS Avrupa Başkanı Cindy Miller, “Bu satın alma işlemi ile UPS, sağlık hizmetleri tedarik zinciri yönetimi konusunda daha fazla değer sağlayarak İngiltere pazarına ulaşmak isteyen önemli sağlık hizmeti müşterilerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında daha esnek ve daha etkin olarak yardımcı olacak. Birleştirilmiş hizmetlerimiz, sağlık hizmetleri şirketlerinin en iyi ısıya duyarlı ulaştırma çözümlerine ulaşmasını sağlayacak ve bizlerin de ısıya duyarlı ilaç ve biyolojik ürünlere yönelik artan talebi etkin bir şekilde yönetmemize izin verecek” dedi.

Polar Speed Genel Müdürü Richard Holmes ise, “Şirketimiz, UPS ile güçlerini birleştiriyor olmaktan dolayı son derece heyecanlı. Birleşik çözümlerimizle müşterilerimize yüksek kalitede hizmet sağlamaya devam edeceğiz ve aynı zamanda çalışanlarımıza da UPS’in sağlık hizmetleri pazarında gerçekleştirmiş olduğu büyüme ivmesine katkıda bulunmalarına yardımcı olacak fırsatlar sunacağız” dedi.

Polar Speed, İngiliz İlaç ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Kurumu (MHRA) yönergelerine göre hem 2-8°C’da dondurulmuş hem de 15-25°C ürünlerin taşınması için aktif olarak takip edilen 118 adet ısı kontrollü araçtan oluşan bir filo kullanıyor. Filo araç içi ısı kaydediciler ve sürücüleri olası sıcaklık değişiklikleri konusunda uyaran alarmlar ile müşterilerin gerçek zamanlı teslimat durumuna ve sıcaklık koşullarına erişmesini sağlamak üzere uydu navigasyon sistemine bağlı bir online portal olan PolarTrack başta olmak üzere gelişmiş teknoloji ile donatılmış durumda.

Bu satın alma işlemi, UPS’in mevcut global sağlık hizmetleri ağına; gelişmiş depolama yönetimi sistemleri, tam kalite güvence hizmetleri ve deneyimli bir işgücü ile birlikte üç tesis daha ekleyerek toplam sağlık hizmetleri tesis sayısını 45’e çıkarıyor. UPS’in Avrupa’daki sağlık hizmetleri erişimi ve uzmanlığı artık Benelüks bölgesi, Orta ve Doğu Avrupa, Güney Avrupa, İber Yarımadası ve Birleşik Krallık’ta yer alan özel sağlık hizmetleri dağıtım merkezlerini de içeriyor. UPS, sağlık hizmetleri ürün tedarik zinciri içerisinde daha yüksek görünürlük sağlarken, sağlık hizmetleri şirketleri için bölgesel konsolidasyon ve dağıtım aracılığıyla lojistik maliyeti baskılarını azaltıyor.

Miller sözlerine şöyle devam etti; “Polar Speed, depolama ve taşıma sırasında yüksek değere sahip ve hassas tıbbi ürünler için kalite, güven, uyum, teknoloji ve takip çözümlerine odaklanması nedeniyle UPS için stratejik ve operasyonel uygunluk açısından mükemmel bir şirket.” Polar Speed’in hizmetleri arasında palet ve küçük paket teslimatı, depolama ve dağıtım, hasta reçetelerinin hazırlanması için yerinde eczane hizmetleri ve onaylanan hastalar için eve teslimat hizmeti yer alıyor.

Bank of America Corporation’ın bir yan kuruluşu olan Merrill Lynch International (Bank of America Merrill Lynch), bu işlemle bağlantılı olarak sadece UPS ile harekete geçti. Duyuru, UPS’in 2013 yılında Macaristan merkezli ilaç lojistik şirketi CEMELOG’u satın almasının, Hangzhou, Çin’de bir sağlık hizmeti tesisi açmasının ve Kuzey Amerika’daki altı UPS sağlık hizmetleri tesisinin büyütülmesinin ardından yapıldı.

UPS, geniş uzman kargo hizmet portföyü ile küçük paket ve dağıtım hizmetleri portföyü aracılığıyla sağlık hizmeti şirketlerine değer katıyor. UPS’in sağlık hizmetleri ağı ısıya duyarlı ulaştırma, coğrafyaya özel mevzuata uygunluk, takip ve güvenlik, kit oluşturma ve etiketleme, bunların yanı sıra sipariş yönetimi ve alacak hesaplarının takibi gibi hizmetler sunuyor. Tüm konumlardaki hizmetlere, tek bir global IT sipariş yönetimi platformu üzerinden ulaşılabiliyor. UPS, sağlık hizmetleri üreticilerinin en katı ve genellikle karmaşık mevzuat gereksinimlerini karşılamalarına yardımcı oluyor, değişen ticaret ortamı için esneklik sağlıyor ve sayıları giderek artan global müşterilerine güvenilir hizmetler sunuyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,