Dolar 32,5141
Euro 34,9068
Altın 2.424,23
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Geleceğin liderleri sertifikalarını aldı

Geleceğin liderleri sertifikalarını aldı
19 Nisan 2014 10:30
A+
A-

global liderlik (2)Boğaziçi Üniversitesi’nin Coca-Cola katkılarıyla başlattığı; Orta Asya, Orta Doğu ve Pakistan’da öne çıkan yöneticilerin katıldığı Global Liderlik Geliştirme Programı’nı tamamlayan 15 aday, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Boğaziçi Üniversitesi’nin Coca-Cola’nın katkılarıyla düzenlediği ve 10 ülkeden 15 lider adayının katıldığı Global Liderlik Geliştirme Programı tamamlandı. Liderlik, bölgesel işbirliği fırsatları, rekabet stratejileri, inovasyon, iletişim, Türkiye ekonomisi, Türkiye siyaseti ve Türkiye tarihi konularında dersler içeren programda akademik eğitimlerin yanı sıra Türkiye’nin yönetim konusunda vizyoner isimleri seminerler verdi.

Kamu yönetimi, sivil toplum kuruluşları ve Coca-Cola başta olmak üzere, özel sektörde yer alan birçok yöneticinin katıldığı programda, Türkiye merkezli bir liderlik ağı ve işbirliği kültürü oluşturulması amaçlanıyor.  Türkiye’nin basın, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya gelen katılımcılar, İstanbul’da üst düzey görüşmeler gerçekleştirmenin yanı sıra, Boğaziçi Üniversitesi’nde programa özel olarak tasarlanan derslere katıldı.

Aralarında Ürdün Kralı Abdullah’ın Ekonomik İlişkiler Direktörü Dima Faysal Haddadin, Ürdün Yatırım Kurulu’ndan Ahmed Al-Zubi, Irak Milli Meclisi Finansal Danışmanı Muhammed Ahmet Cevat, Kırgızistan Vergi Danışmanı Odası Başkanı Uluk Kydyrbayev, Azerbaycan Milli Gençlik Meclisi Genel Sekreteri Seymur Huseyov gibi isimlerin olduğu lider adayları Türkiye’de bulundukları süre içerisinde siyaset ve iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi.global liderlik (1)

Sertifika törende konuşan Coca-Cola İçecek Kurumsal İletişim Direktörü Atilla Yerlikaya, “Bu programı Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden Boğaziçi Üniversitesi ile gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Geleceğin Global Liderleri, Orta Asya, Orta Doğu ve Pakistan’dan farklı alanlarda uzman 15 kişiyi bir araya getirdi. Programın ülkeler arası işbirliklerinin oluşturulması açısından olumlu etkileri olduğunu ve katılımcıların liderlik vasıflarının geliştirmesine katkı sağladığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

‘Geleceğin Global Liderleri’ programını gelecek yıllarda da devam ettirmek istediklerini söyleyen Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker, “Coca-Cola ve Boğaziçi Üniversitesi çok önemli bir liderlik projesine imza attı. Mezunlarımızın bugün buradan yüzlerinin gülerek ayrılması programın ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor” dedi.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI