Dolar 32,5976
Euro 34,7428
Altın 2.506,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

FiloTürk, Bilişim 500’de İlk 10’da

FiloTürk, Bilişim 500’de İlk 10’da
13 Temmuz 2013 04:01
A+
A-

Adil

FiloTürk, Bilişim 500’de Katma Değerli Telekom Gelirleri’ndeİlk 10’da.Türkiye’nin ilk Mobil Takip Operatörü FiloTürk, ‘Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi’ araştırmasında üst sıralara yükselmeye devam ediyor.

Katma Değerli Telekom Gelirlerine göre ilk 10 şirket arasında 9’uncu; Hizmet Sağlayıcılar arasında 27’inci sırada yer alan FiloTürk,araç takip hizmeti sektöründe elde ettiği başarılar ile lider konumunu pekiştirdi.

 Türkiye’nin ilk Mobil Takip Operatörü FiloTürk, İnterpromedya tarafından hazırlanan ‘Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi’ sıralamasında bu yıl 29 kademe birden yükselerek 193’ncü sırada yer aldı. FiloTürk, geçtiğimiz yıl da 70 kademe birden yükselmişti. Bilişim 500 sıralamasında son iki yılda çok hızlı yükselen FiloTürk, kuruluşundan sonraki iki yıl içerisinde yüzde 50 nin üzerinde bir ilerleme kaydetmiş oldu. 

 Hizmet Sağlayıcı Kategorisi’nde Sektöründe Öncü

Uzman kadrosu ile her sektörün ihtiyaçlara yönelik araç takip ve filo yönetim hizmetleri sunan FiloTürk, kurulduğu günden beri büyümeye ve başarılar elde etmeye devam ediyor. 2010 yılında faaliyete geçen FiloTürk, 2 yıl içerisinde Katma Değerli Telekom Gelirleri sıralamasında ilk 10 firma arasında yer almayı başardı ve Hizmet Sağlayıcı kategorisinde 27.sıradaki yeri ile Araç Takip Hizmet Sağlayıcı firmalar arasında en üstte yer alarak lider konumunu pekiştirdi.

Araç Takip’te Başarılarımıza Devam Edeceğiz

FiloTürk Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu Bilişim 500 ile ilgili olarak: “Son yıllarda elde ettiğimiz başarılar, bizi çok mutlu etmekte, 90 kişilik güçlü bir ekiple büyümeye devam ediyoruz. Elde ettiğimiz bu başarıları atacağımız daha güçlü adımlarla hızlı ve istikrarlı şekilde sürdüreceğiz” dedi.   

 FiloTürk 81 ilde faaliyet gösteriyor

Mobil takip sektörünün lider operatör firması FiloTürk, Mobiliz Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi ürün ve hizmetlerinin satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermek amacıyla kurulan FiloTürk, şu an Türkiye’de toplam 120.000’in üzerinde araçta kullanılmakta, 10.000’in üzerinde çoğunluğu sektör liderlerinden oluşan saygın müşteri portföyüne hizmet vermekte ve geniş hizmet ağı ile Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet göstermektedir.

REKLAM ALANI