Dolar 32,3679
Euro 35,1221
Altın 2.324,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde birinci değişmedi

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde birinci değişmedi
17 Eylül 2015 11:50
A+
A-

gayri menkul

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Euromoney tarafından düzenlenen Gayrimenkul Ödülleri’nin danışmanlık kategorisindeki birincisi JLL Türkiye oldu. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da birinci olan JLL Türkiye ayrıca “Acente/Kiralama” kategorisinde de ilk sıraya yükseldi.

JLL Türkiye, bankacılık ve finans dünyasının en saygın yayınlarından Euromoney tarafından düzenlenen Gayrimenkul Ödülleri’nde iki kategoride birinciliğe layık görüldü. “En iyi danışman” kategorisinde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ilk sırayı alan JLL Türkiye, geçen yıl ikinci sırasında bulunduğu “Acente/Kiralama” kategorisinin bu yılki birincisi olmayı başardı. JLL Türkiye ayrıca “Araştırma” kategorisindeki ikinciliğini korurken, “Değerleme” kategorisinde beşincilikten ikinciliğe yükseldi.

Avi_Alkas

Sonuçlardan duydukları mutluluğu ifade eden JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Euromoney tarafından gerçekleştirilen araştırmayı temel alan ödüllerdeki başarımızın, kurumsal gayrimenkul sektöründeki uzmanlığımızı bir kez daha kanıtladığına inanıyoruz. AVM Partners’ın JLL Türkiye çatısı altına girmesi ile daha da büyüyen ve güçlenen şirketimiz, uzman ekibinin enerjisiyle, müşterilerine her zaman en iyisini sunmaya devam edecek. Hedefimiz, hizmet verdiğimiz her alanda müşteri odaklı yaklaşımımız ile beklentilerin üzerine çıkmak ve ses getiren yeniliklere imza atmak” dedi.

JLL Türkiye’nin yanı sıra JLL Global de Euromoney Ödülleri’nde önemli başarılara imza attı. “Danışman” kategorisinde dünya ikincisi olan JLL, “Araştırma” kategorisinin birincisi oldu. JLL ayrıca geçtiğimiz yıl üçüncü sırada bulunduğu “Acente/Kiralama” ve “Değerleme” kategorilerinde ikinciliğe yükseldi.

JLL (Jones Lang LaSalle) hakkında:

JLL (NYSE: JLL), gayrimenkul üzerine uzmanlaşmış bir finans ve profesyonel hizmetler firmasıdır. Firma, bütün dünyada uzman ekipleriyle, gayrimenkul alanında mülkiyetin kullanımı veya yatırımı yoluyla katma değer arayışında olan müşterilere bütünleşik hizmetler sunmaktadır. 4,7 milyar dolarlık küresel yıllık geliri ve 5,4 milyar dolar brüt geliri ile Fortune 500 şirketlerinden biri olan JLL, 80 ülkede 230’dan fazla kurumsal ofisiyle hizmet vermektedir. Mülk sahibi, kullanıcı ve yatırımcı müşterilerine; yerel, bölgesel ve küresel pazarda kapsamlı gayrimenkul ve yatırım yönetimi uzmanlığı sunmaktadır. Dünya çapında yaklaşık 316 milyon metrekare büyüklüğünde bir portföy ile 2014 yılında 118 milyar dolarlık işlem yönetmiştir. JLL grup şirketlerinden LaSalle Investment Management (LaSalle Yatırım Yönetimi), 55,3 milyar doları aşan varlık portföyü ile gayrimenkul yatırım yönetimi alanında dünyadaki en büyük ve en çok çeşitliliğe sahip kuruluşlar arasında yer almaktadır.

REKLAM ALANI