Dolar 32,5964
Euro 34,7967
Altın 2.494,72
BİST 9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Etis, Orta Anadolu’daki ilk lojistik merkezini açtı

Etis, Orta Anadolu’daki ilk lojistik merkezini açtı
13 Mart 2015 23:01
A+
A-

101476

Etis Lojistik, bölgesel lojistik merkezi sayısını 14’e çıkardı.
Etis Lojistik, bölgesel lojistik merkezi sayısını 14’e çıkardı.

Bölgesel büyüme stratejisi doğrultusunda lojistik hareketliliğin yoğun olduğu bölgelerde lojistik ağını genişleten Etis, Kütahya’da faaliyete geçirdiği yeni lojistik merkezi ile lojistik merkezi sayısını 14’e çıkardı.

Etis, Kütahya’da mart ayı başında faaliyete geçirilen yeni lojistik merkeziyle bölgesel genişleme stratejisini de sürdürmüş oldu. Kara tarafındaki her türlü lojistik talebe intermodal çözümleri ile organizasyon üreten Etis, yeni iş fırsatlarına yakın olmak için özellikle üretim, madencilik, hasat vb gibi kaynaklardan beslenen lojistik hareketliliğin yoğun olduğu bölgeleri tercih ediyor.

Kütahya-Sakarya kara yolu üzerinde ve şehir merkezine 4.6 kilometre uzaklıkta yer alan lojistik merkez, bin metrekare kapalı alan ve idari ofisten oluşuyor. Merkezin açık alanında ise dinlenme bahçesi ve 1.500 metrekarelik TIR Parkı yer alıyor. Merkez, hem Kütahya hem de yakın çevredeki operasyonlar için kullanılacak.

Etis Lojistik, nihai üründen hammaddeye dökme yükten sıvı cevher ürünlere ve hassas taşımaya kadar geniş bir spektrumda, gerek kendi filosu ve gerekse piyasa araçları ile müşterilerine lojistik organizasyon sunuyor.

Etis Lojistik Genel Müdürü Erdal Kılıç, 2015’teki yatırımlarını sürdüreceklerini belirterek, geçen yıl yüzde 60’lık organik bir büyüme yakalayan Etis’in bu yılı 240 milyon TL ciro ile kapatmayı planladığını açıkladı. Bu iddia doğrultusunda Kütahya Lojistik Merkezinin hedefler doğrultusundaki yatırımların ilk halkalarından biri olduğunu hatırlattı.

REKLAM ALANI