Dolar 32,5838
Euro 34,7766
Altın 2.511,56
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Eryap’a Wooler ile “Yılın Yatırımı” Ödülü

Eryap’a Wooler ile “Yılın Yatırımı” Ödülü
02 Mayıs 2013 07:49
A+
A-

Eryap

Eryap 2012 yılında başladığı Wooler taş yünü üretim tesisi yatırımı ile “2012 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri”nde “Yılın Yatırımı” ödülünü aldı.

36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı çerçevesinde düzenlenen “2012 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri”  töreninde bir konuşma yapan Eryap CEO’su Emrullah Eruslu, sektörün uzmanları ve lider firmalarının oylarıyla gelen bu ödülün kendilerini için çok önemli olduğunu belirterek, “5 Avrupa ülkesinden, alanında uzman 9 farklı firma ile yürütülen fizibilite çalışmaları neticesinde 2012 yılında Sakarya Hendek’te 60 bin metrekarelik alanda taş yünü tesisi kurduk. Bu tesiste üretilen sektörün en teknolojik ve çevreci taş yünü Yeni Nesil Taş Yünü Wooler fuarın en gözde ürünü oldu” dedi.

Eruslu şöyle devam etti: “Fuarda standımızı ziyaret eden sektör temsilcilerini, Sakarya’da 120 Milyon TL yatırımla kurduğumuz Eryap taş yünü tesisinde ürettiğimiz Wooler taş yünü ürünümüzün kullanım yerleri ve ürün özellikli hakkında bilgilendirdik, hepsi çok etkilendiler. Wooler, sahip olduğu ısı iletkenlik değeri ile mükemmel ısı yalıtımı sunarken, gürültüyü ve titreşimi emerek huzurlu ve sağlıklı bir yaşam alanı sunuyor.

Ayrıca 10000C üzerindeki sıcaklıklara dayanıklılığı sayesinde de TS EN 13501-1’e göre A1 sınıfı “yanmaz malzeme” olarak yapılarda tam yangın güvenliği de sağlıyor. Yüzde yüz yerli hammadde ve ileri teknoloji ile üretilen doğa dostu ürün Wooler, yüksek performans değerleri ile, ulusal ve uluslararası denetim ve ürün spesifikasyon testlerinden başarı ile geçerek TSE ve CE gibi onayları almıştır. Jeotermal tesisler, yangın kapıları, konutlar, alışveriş merkezleri, sanayi tesisleri, gemi inşası gibi farklı alan ve sektörlerde kullanılan Wooler, üretiminin ilk yılında önemli ve prestijli projelerde tercih edilmiştir. Zincirlikuyu’da inşası devam eden Zorlu Center, İstanbul Fatih Vatan Caddesi İstanbul Vergi Dairesi, Mecidiyeköy Trump Towers, Fulya Polat Towers, Akasya Acıbadem gibi prestijli ve bilinir projelerin çatılarında, dış cephesinde, ara bölme duvarlarında, yüzer döşemelerinde, kazan ve tesisat yalıtımı olmak üzere birçok bölgesinde Wooler kullanılmıştır.”

REKLAM ALANI