Dolar 32,3346
Euro 35,1645
Altın 2.241,82
BİST 8.717,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Enerji verimliliğinin en iyileri ödüllerini VİKO’dan aldı…

Enerji verimliliğinin en iyileri ödüllerini VİKO’dan aldı…
20 Haziran 2013 09:05
A+
A-

VIKO

Dünyada doğal kaynaklar hızla tükeniyor, çevre kirliliği her geçen gün artıyor ve ülkemiz enerji için yüksek bedeller ödüyor. Tüm bu tabloya bakınca geleceği aydınlatmak için hepimizin sorumluluk alması gereken bir dönem yaşanıyor. Geleceğe değer katacak birçok başarılı kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren VİKO, bu alandak örnek kuruluşlar arasında yer alıyor. Enerji verimliliği ve doğal kaynakların korunması konusunda çocuklarımızı bilinçlendirmek üzere 2012 yılının Nisan ayından bu yana ‘Aydınlık Bir Gelecek İçin Okullarda Enerji Verimliliği’ projesini yürüten VİKO, Enerji Verimliliğinde Yılın En Başarılı Okullarını ve Eğitimcilerini ödüllendirdi. Yılın örnek okulları yarışmasında dereceye giren okullar Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşen törenle ödüllerini aldı.

Elektrik anahtar ve priz sektörünün lider kuruluşu VİKO, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile bugüne ve geleceğe değer katmaya devam ediyor. VİKO’nun İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği sağlayarak yürüttüğü “Aydınlık Bir Gelecek İçin Okullarda Enerji Verimliliği” projesi ödül süreci kapsamında enerji verimliliğinde örnek okullar ve eğitimciler belli oldu. Yılın örnek okulu ve eğitimcisi ödülleri ise gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, eğitimciler ve VİKO Yönetim Kurulu Üyeleri Selim DAĞBAŞI ve Zafer DURMAZ ile KSS Kurul Başkanı Gülay SELKİ’nin katıldığı ödül töreni, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşti. Törende Milli Eğitim Bakanlığı ve VİKO karşılıklı olarak birbirlerine plaket takdim etti.

Enerji Verimliliğinde Yılın Örnek Okulu Yarışması’nın 1.si Kağıthane Ticaret Odası İlköğretim Okulu oldu. Kağıthane Ticaret Odası İlköğretim Okulu, 1.lik ödülü olan 5000 TL’lik ödül çekini, enerji verimli okul bayrağını, notebook ve başarı plaketini almaya hak kazandı. 2. olan Beyoğlu Galatasaray İlköğretim Okulu, 3.000 TL’lik ödül çekinin ve başarı plaketinin, 3.lüğü kazanan Zeytinburnu Fatma Süslügil İlköğretim Okulu ise 2.000 TL’lik ödül çekinin ve başarı plaketinin sahibi oldu. Jüri Özel Ödülü, Esenler 125. Yıl İlköğretim Okulu’na giderken Esenyurt Yusuf Akdaş Ortaokulu da mansiyon ödülü almayı başardı.

 

REKLAM ALANI