Dolar 32,5872
Euro 34,7956
Altın 2.497,71
BİST 9.453,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

En iyi müşteri hizmetleri ödülü OPET’e

En iyi müşteri hizmetleri ödülü OPET’e
23 Şubat 2014 09:05
A+
A-

Opet1

OPET, iş dünyasının performansını değerlendiren Uluslararası Stevie Ödülleri’nde ‘En İyi Müşteri Hizmetleri’ ve ‘Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon’ alanında iki ödüle layık bulundu. Stevie ödüllerinde daha önce de iki ödül kazanan OPET, başarısını uluslararası alanda bir kez daha tescillemiş oldu.

 Türkiye’de akaryakıt sektöründe sekiz yıldır üst üste ‘Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Marka’  unvanını koruyan ve yeni nesil müşteri memnuniyetindeki iddiasını “Kusursuza Yolculuk” sloganı ile sürdüren OPET’e, Uluslararası Stevie Ödülleri’nden iki ödül daha geldi. Satış ve Müşteri Hizmetleri alanında düzenlenen 8’inci Stevie Ödülleri’nde 260 kişiden oluşan bir jüri değerlendirme yaptı. ‘En İyi Müşteri Hizmetleri Departmanı’ kategorisi ile ‘Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon’ kategorisinde 1500’ün üzerinde başvuru arasından, OPET iki ayrı ödüle layık bulundu. Las Vegas’ta yapılan törende, OPET Pazarlama ve İletişimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Güler ödülü Stevie Awards Başkanı Michael P. Gallagher’ın elinden aldı.

Törenin ardından bir açıklama yapan Güler, şunları söyledi: “Sektörümüzde tüketicinin en memnun kaldığı marka olarak müşteri beklentilerini anlamaya çalışmak, talepleri ve olası şikayetleri önceden tahmin etme kabiliyetinde olmak bize başarıyı getiriyor. Kusursuza Yolculuk prensibimiz; OPET çağrı merkezi hizmetleri, istasyon hizmetleri ve online hizmetlerden oluşan koşulsuz memnuniyet anlayışımız ile öne çıkıyor. OPET Çağrı Merkezimiz 7/24 hizmet sunarak tüm çağrıları titizlikle değerlendiriyor ve eksiksiz teknik altyapısı ile çözüm üretiyor. Müşterilerimizin aldığı hizmetten memnun kalıp kalmadığını öğrenip, görüş ve yorumlarını kayıt altına alıyoruz ve bu bilgileri değerlendiriyoruz. OPET’in tüm istasyonları; ürün ve hizmet kalitesi, istasyon düzeni, güleryüzlü ve güvenilir bir ortam sunulması, ‘Temiz Tuvalet Kampanyası’ kapsamında hijyenik tuvaletleri ve engelli tuvaletleri ile yüksek standartlara sahip. Bu standartlarımızı korumak ve daha da yükseltmek için sürekli denetim yapıyoruz. Tüm bayi ağımıza ve çalışanlara düzenli olarak hizmet odaklı eğitimler veriyoruz. Müşteri memnuniyetinde birinciliği kalıcı hale getiren bir şirket olarak, ülkemize olan sorumluluğumuzu, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ederek yerine getiriyoruz.”

OPET Pazarlama ve Iletisimden sorumlu Genel Mudur Yardimcisi Timucin Guler

 ‘Kusursuza Yolculuk’umuz sürüyor

OPET, ‘Kusursuz Hizmet Programı’ ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor. Program dahilinde sektörde ilk defa alışverişten sonra tüketicilerin cep telefonlarına SMS gönderiliyor ve “Verilen hizmetten memnun musunuz?” diye soruluyor. Yanıt olarak “’hayır’ şeklinde SMS gönderilirse anında çağrı merkezine düşüyor. Çağrı merkezi, telefonla müşteriyi arıyor ve neden memnun olmadığına dair bilgileri alıyor. Problem her ne ise o istasyondaki yetkiliye anında iletiliyor. Bu uygulama, istasyonlardaki kiosklarda  da kartını okutan müşterilere aynı şekilde  sağlanıyor.

OPET, geçtiğimiz Ekim ayında açıklanan Uluslararası Stevie Ödüllerinde de; Enerji Kategorisi’nde “Yılın Şirketi” olarak ilk üçe girmiş; Yılın Sağlık, Güvenlik ve Çevre Programı kategorisinde ise “Temiz Tuvalet Kampanyası” ile ödüle layık bulunmuştu.

 

REKLAM ALANI