Dolar 32,3652
Euro 34,9611
Altın 2.325,56
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

En İyi İnsan Kaynakları

En İyi İnsan Kaynakları
03 Ekim 2017 12:25 | Son Güncellenme: 02 Nisan 2018 13:41
A+
A-

En İyi İnsan Kaynakları Danışmanlık Şirketi Hugent

               Günümüzde bilindiği gibi her geçen gün artan işsizlik, yeni iş imkanlarının ortaya çıkmasına sebep olmaktadır. Yeni kurulan firmaların da elbette ki en çok ihtiyaç duydukları şey çalışacak personel olmaktadır. Bunun için çalışan eleman arayan kişiler nitelikli kişileri işe alabilmek için uzun araştırmalar yapmakta ve bu da onlara zaman kaybı olarak dönebilmektedir. Bu olumsuz durumlardan kurtulmak isteyen firmalar da ik danışmanlık firmaları listesi içerisinden herhangi bir firma ile anlaşarak bu faaliyetleri o şirketlere bırakıyor. Ancak bu şirketlerden ne yazık ki büyük bir kısmı sizlere istediğiniz alanda profesyonel hizmet sunamazlar. Çünkü bu ancak alanında profesyonel olan kişilerin işidir.

               Biz de bu sebeple 2011 yılında Hugent İnsan Kaynakları şirketini kurduk ve insan kaynaklarının her alanında sizlere kurulduğumuz andan bu yana faaliyet göstererek firmaların aranan destekçileri olduk. Sizlerden aldığımız bu beğeniler ve talepler sonucunda da İstanbul şubemizin yanında Bursa ve İzmir şubelerini de açarak sizlere ülkemizin iş ve işçi arayan en çok kişinin olduğu illerimizde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hugent’ın tüm hizmetlerine dilediğiniz herhangi bir ofisimizden kolay bir şekilde ulaşabilir ve profesyonel hizmetimizi deneyimleyebilirsiniz. Hugent İstanbul şubesine ulaşarak üst düzey personel alım ve yerleştirme işleminden personel değerlendirme işlemine kadar pek çok hizmeti almak istiyorsanız http://www.hugent.com/tr/istanbul bağlantısını tıklayarak web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

REKLAM ALANI