Dolar 32,3148
Euro 35,1033
Altın 2.293,10
BİST 9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Emsan İdeal Home Fuarı’nda yerini alıyor

Emsan İdeal Home Fuarı’nda yerini alıyor
14 Mart 2014 13:24 | Son Güncellenme: 14 Mart 2014 13:27
A+
A-

Emsan Genel Müdürü Uğur Kaymak (2 )Bu yıl 9.’su düzenlenecek olan İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 17-20 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. Züccaciye sektörüne yön veren fuara, sektörün yenilikçi ve öncü markalarından Emsan da katılıyor.

Züccaciye, cam, porselen, seramik sofra ve mutfak eşyaları, çelik mutfak eşyaları, ev tekstili, hediyelik eşya, dekoratif ürünler, elektrikli ev aletleri, dekoratif banyo ve  mutfak aksesuarları ve tüm çeyiz ürünlerinin sergileneceği fuar; yurtiçi ve yurtdışında sektöre ilişkin en son gelişmeleri, yenilikleri bir arada görmeyi sağlıyor.  75.000 metrekare alanda gerçekleşecek olan fuar, züccaciye sektörünü üretici ve ithalatçı firma yetkililerinden bayi ve tasarımcılara kadar sektörün öncülerini ağırlıyor.

Emsan yeni ürünlerini tüketicine sunuyor

41 yıldır kalite ve şıklığı mutfaklara getiren Emsan yeni ürünleriyle İdeal Home Fuarı 3. Hall’de yerini alıyor. Ürün gamını sürekli geliştiren Emsan, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni ürünlerini fuarda tüketicisine sunacak. Sektörün trendlerinin yer aldığı fuara yerli ve yabancı binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Geçen yıl 24.306 kişinin ziyaret ettiği fuar sektör adına lokomotif görevini görürken züccaciye sektörüne de büyük katkılar sağlıyor. Sektördeki yenilikleri takip ederek trendlere ayak uyduran Emsan, yeni tasarımlarıyla birlikte birbirinden şık, modern ve pratik ürünlerini katılımcılara sunacak.Emsan Moon Stream Porselen Yemek Takımı -

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI