Dolar 32,5689
Euro 34,8836
Altın 2.438,88
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Diversey Care, ISSA Interclean’de yerini alacak

Diversey Care, ISSA Interclean’de yerini alacak
13 Ağustos 2014 13:35 | Son Güncellenme: 13 Ağustos 2014 13:59
A+
A-

Sealed Air_ISSA IntercleanProfesyonel temizlik ve hijyen sektörünün gelişimine katkı sağlayan uluslararası profesyonel temizlik endüstrisi platformu ISSA Interclean Fuarı, bu yıl Türkiye’de gerçekleşecek. 25 – 27 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan fuarda, “Daha iyi bir yaşam tarzı yaratmak” vizyonu doğrultusunda tüm dünyada faaliyet gösteren Sealed Air iş birimi Diversey Care de yerini alıyor.

Sahip olduğu sürdürülebilirlik yaklaşımıyla içinde bulunduğu toplumları, kaynakları ve dünyayı korumak için atıkların azaltılmasına, operasyonel verimliliğin artırılmasına, insan sağlığının korunmasına ve buna bağlı olarak sağlıkla ilgili risklerin azaltılmasına kendini adayan Sealed Air faaliyet gösterdiği sektörlerin uluslararası platformlarına katılım sağlamayı sürdürüyor. Profesyonel temizlik ve hijyen ürün/sistemleri alanında dünya lideri olan Sealed Air iş birimi Diversey Care bu yıl WOW Hotel İstanbul Convention Center’da gerçekleşecek olan ISSA Interclean Fuarı’na katılıyor.

Fuarda Sealed Air Diversey Care Başkanı İlham Kadri de konuşmacı olarak yer alacak. Profesyonel temizlik ve hijyen ürün/sistemleri sektöründe sürdürülebilirlik hedeflerinin nasıl korunacağı konusunda konuşma yapacak olan Kadri, hukuki düzenlemelerin etkileri, inovasyon ihtiyaçları ve global temiz toplum konuları üzerinde duracak.

Sealed Air iş birimi Diversey Care, profesyonel temizlik ve hijyen çözümlerinde; konaklama, restoran, catering ve sağlık kurumlarına hizmet veren bir dünya lideri olarak konumlanıyor. Mutfak hijyeni, çamaşır hijyeni, bina bakımı ürünleri ve makineleri, kişisel hijyen, kağıt ürünleri, buklet malzemeleri, havuz kimyasalları ve su kimyasalları Diversey Care’in ürün gruplarını oluşturuyor. Bunun yanında ilaçlama ve dozaj sistemi, temizlik gereçleri, buklet, havuz suyu şartlandırma ve su ıslahı, gıda güvenliği üzerine de profesyonel hijyen çözümleri sağlayan Diversey Care, ISSA Interclean Fuarı’nda hedef kitlesiyle buluşmaya hazırlanıyor.

150 katılımcı, 3500 ziyaretçi

Avrasya temizlik endüstrisinin uluslararası ticaret fuarı olarak nitelendirilen ISSA Interclean Fuarı iki yılda bir düzenleniyor. Sektörün önde gelen firmalarından 150 katılımcının stantlarıyla yer alacağı fuara 3500 ziyaretçi bekleniyor. Yeni iş fırsatları ve iş birlikteliklerinin oluşmasına zemin hazırlayacak uluslararası bir ticari platform olan fuarda standıyla yer alacak olan Sealed Air iş birimi Diversey Care, profesyonel temizlik sektörüne sunduğu ürün ve hizmetlerle ziyaretçilerin karşısına çıkacak.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI