Dolar 32,3862
Euro 35,1212
Altın 2.325,46
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Dijital Müşteri”nin Deneyim beklentileri açıklandı

Dijital Müşteri”nin Deneyim beklentileri açıklandı
03 Mayıs 2017 11:59
A+
A-

5. Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi 3 Mayıs’ta Hilton Bosphorus’ta sektör profesyonellerini buluşturdu. 500’ün üzerinde konuğu ağırlayan zirvede başta çok kanallı müşteri deneyiminde yaşanan dijital dönüşüm, perakendede müşterinin dijital yolculuğu, Endüstri 4.0’dan Müşteri Hizmetleri 4.0’a geçiş, yapay zekanın müşteri hizmetlerindeki kullanımı, ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun müşteri iletişime etkisi gibi gündemin sıcak konuları tartışıldı.

Müşteri Hizmetleri sektörünün gündemini, ihtiyaç ve mevcut faaliyetlerini en doğru şekilde tespit ederek sektörle ilgili konuları ve ilgili kişileri bir araya getirmeyi misyon edinen Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi, Turkcell Global Bilgi ana sponsorluğunda Nice Medya tarafından 5. kez gerçekleştirildi.

Zirvede her kanaldan chat, görüntülü görüşme, yapay zekanın müşteri deneyimine özel uygulamaları, kişisel verilerin korunmasına bağlı güvenlik unsurları, müşteri memnuniyeti araçları, sosyal medyada satış entegrasyonları, bulut çözümler ve offline-online mağazacılık entegrasyonları gibi teknolojik çözümler, sektörel uygulamalarıyla birlikte katılımcılara aktarıldı. Markalar ayrıca kişiselleşirilmiş müşteri deneyimi yaratmanın önemini, tahsilatta dijital müşteri deneyimi, kişiselleştirilmiş müşteri deneyimi yaratmada ve müşteriyi tanımada kullanılan analiz teknikleri, dijital müşteriyi dijital ölçümlemenin gerekliliğini ve müşteri deneyimine yenilikçi yaklaşımlarını sergiledi

5 farklı panelde, 22 oturumda 49 farklı konuşmacının katılımıyla başta Perakende, Sigorta ve Bankacılık sektörleri olmak üzere Otomotiv, E- Ticaret, Sağlık, Gıda, Enerji ve Müşteri Deneyimi Kreatif Ajansları sektörlerinde faaliyet gösteren kurum ve markaların temsilcilerinin sunumları ilgiyle takip edildi.

REKLAM ALANI