Dolar 32,5766
Euro 34,7968
Altın 2.510,43
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

DenizBank’tan petrole dayalı iki adet yeni fon

DenizBank’tan petrole dayalı iki adet yeni fon
30 Ağustos 2012 07:43 | Son Güncellenme: 30 Ağustos 2012 07:52
A+
A-

DenizBank, %100 anapara korumalı ve petrolün yükselişi ile düşüşüne bağlı iki yeni fonunu piyasa sürüyor. Yatırımcıların bu fırsattan yararlanmak için 3-7 Eylül 2012 arasındaki halka arzı kaçırmaması gerekiyor.

Müşterilerine geniş bir yelpazede yatırım seçenekleri sunan DenizBank, petrol fiyatlarındaki değişimleri fırsat olarak gören yatırımcılar için 2 yeni fonunu piyasaya sürüyor. “DenizBank A.Ş  % 100 Anapara Koruma Amaçlı Petrol Yükselişini Öngören Fon” ve % 100 Anapara Koruma Amaçlı Petrol Düşüşünü Öngören Fon”, 3-7 Eylül 2012 tarihleri arasında halka arz edilecek. DenizBank’ın yeni petrol fonu, önümüzdeki 1 yıllık dönemde Brent cinsi ham petrolün Amerikan Doları cinsinden yükseliş veya düşüşünü öngören ve aynı zamanda ana paradan kayıp yaşama riskini almak istemeyen yatırımcılar için geliştirildi.

Yatırımcılara daha çok seçenek sunulacak

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, çıkardıkları 2 yeni fon ile yatırımcılara yeni bir enstrüman daha sunduklarını belirti. Ertürk, “Yeni enstrümanımızın %100 anapara korumasını hedefleyen bir fon olması, müşterilerimizin tasarruflarını global ekonomik gelişmelerdeki beklentileri dahilinde brent petrol fiyatlarının yükselişi veya düşüşü yönünde değerlendirebilecek olması  yeni ürünümüzü cazip kılan faktörler arasında yer alıyor. DenizBank, bundan sonra da ürün yelpazesini genişleterek yatırımcılara daha çok seçenek sunacak.” dedi.

DenizBank’ın yeni fonundan yararlanabilmek için yatırımcıların 3–7 Eylül 2012 tarihleri arasında bir DenizBank şubesine uğraması yeterli olacak. Başvuru tarihleri geçtikten sonra bu fondan almak mümkün olmayacak. Fondan en az 1.000 TL olmak üzere istenildiği tutarda alınabilecek. Fonun vadesi ise 312 gün olacak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,