Dolar 32,5964
Euro 34,7967
Altın 2.494,72
BİST 9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

DEMİRÖREN MEDYA GURUBUNA HİJYENİ DEÇA SAĞLAYACAK

DEMİRÖREN MEDYA GURUBUNA HİJYENİ DEÇA SAĞLAYACAK
01 Nisan 2019 11:53
A+
A-

 

Demirören medya grubunun tüm birimlerine ait tüm temizlik ihtiyaçlarını 2019’da DEÇA HİJYEN GRUPLARI tarafından sağlanacak. “Deça olarak 1982 yılından bu yana hizmet vermediğimiz hiçbir müşteri portföyü ve iş kolu kalmadı diyebilirim” diyen Deça Hizmet Grupları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Çimen, “Türkiye’nin ilklerinde ve en büyüklerinde hep bizim hizmetlerimiz var” açıklamasını yaptı.

Ali Murat Çimen; Deça olarak dünya genelinde kullanılan tüm teknolojiyi kullandıklarını söyleyerek, bu alanda sayılı firmalardan biri olduklarını ve bu konuda tüm gelişmeleri yakından takip ederek iş süreklerine dahil ettiklerini kaydetti.

“37 yıldır temizlik sektöründe öncü ve model firma olduk”

Ali Murat Çimen, “Türkiye’nin ilk alış-veriş merkezi temizliği hizmeti sunan ve halen devam etmek olan bir firmayız. Endüstriyel temizlik konusunda uzun yılların vermiş olduğu deneyimle kendisini kanıtlamış bir firma olan Deça, özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Bodrum’da müşteri portföyüne sahip olmasının yanı sıra, alış-veriş merkezleri, rezidanslar, iş kuleleri, holdingler, fabrikalar, siteler, oteller gibi yerlere hizmet vermekteyiz. Ali Murat Çimen, Deça Hizmet Grupları “Bugün ülkemizde her türlü kimyasal ve hijyenik temizleyici madde araç-gereç, deneyim ve bilgi birikimi var. Artık ülkemiz bu konuda Avrupa ve Amerika’yla bile başa çıkacak seviyeye gelmiştir.” Türkiye’ye getirdiğimiz temizlik teknolojisinin ve kimyasalların kullanımında 37 yıldır öncü ve model firma olduk. İstanbul, İzmit ve Kayseri’de hizmet verdiğimiz AVM ve Sanayi kuruluşları ile market zincirleriyle çalışmalarımız uzun yıllardır devam etmektedir. Ayrıca inşaat sonrası temizlik hizmetlerinde büyük inşaat gruplarına Türkiye’nin her yerinde bu hizmeti verme kabiliyetine sahibiz. Ancak hiçbir zaman kontrolsüz bir şekilde Pazar payımızı yükseltmeye yarışı içinde olmadık. Çünkü; Türkiye’de sık sık yaşanan siyasi ve ekonomik krizlerin en çok hasar verdiği yer hizmet sektörü olduğundan ve haksız rekabetin çok çirkince yaşandığı, sektörümüzdeki kâr marjlarının sıfıra indiği bir alanda krizlerin faturası da çok ağır olmaktadır. Hazırlıksız ve birikimsiz yakalanan çok sayıda meslektaşlarımızın sonu maalesef hüsranla son bulmuştur. Onun için çalıştığımız iş yerlerinde kârlı ama uzun ömürlü bir hizmet verme politikasını sürdürmekteyiz” ifadesinde bulundu.

Ali Murat Çimen, “Hiç kuşkusuz en önemli kriter hizmeti sahada veren uygulayıcı elemandır. Deça Hizmet Grupları olarak temizlik ve bordrolama personel istihdamında elemanlarda aradığımız kriterlerde yaş, fizik, hitap ve tecrübeye önem verip, işe başlatmadan önce gideceği iş yerinde bazı kuralları ve yapacağı işin tarifi ile müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi elemana işlemeye çalışıyoruz. Bu kriter ve eğitimleri tüm meslektaşlarımın da yaptığına inanıyorum. Çünkü günümüzde klasik işçilik ve klasik çalışma sistemleri artık tarihe karışmış durumda.

HİJYEN LİFE

REKLAM ALANI