Dolar 32,3269
Euro 35,0739
Altın 2.300,06
BİST 8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Değişimin başladığı yer Varyap Meridian, değişimi internete taşıyor

Değişimin başladığı yer Varyap Meridian, değişimi internete taşıyor
12 Şubat 2013 11:34 | Son Güncellenme: 12 Şubat 2013 12:14
A+
A-

MeridianBlokA

Dünyanın en iyi mimari projesi seçilen ve sakinlerine altın hayat standardı sunan Varyap Meridian, internet sitesini yeniledi. Varyap Meridian’da hayatın başlamasıyla www.varyapmeridian.com da yaşamın renklerini taşıyan bir siteye dönüştü. Açılış sayfasında Varyap Meridian proje görseliyle ziyaretçileri karşılayan sitede, 5 farklı bloktaki farklı hayatlardan kesitlere ver veriliyor. Ana sayfadan ve “Konsept” menü başlığından ulaşılabilen “A’dan Z’ye değişimin dünyası” bölümü Meridian’ın sakinlerine, hayata ve İstanbul’a kattığı değeri yansıtıyor.

www.varyapmeridian.com, her sayfasında projenin farklılığını ve hayata kattığı değişimleri gözler önüne seriyor.

İstanbul’un tarihi yarımadasına ve siluetine gönderme yapan eşsiz tasarımı, teknolojik alt ve üst yapısı ile şehrin en seçkin gayrimenkul projesi olan Varyap Meridian, yeni web sitesiyle inşaat sektöründeki farkını internete taşıyor. Zadaca Digital Media tarafından hazırlanan site İstanbul’un ve hayatın renklerini yaşayan bir platformda buluşturuyor.

Varyapmeridian.com’a giren kullanıcılar ilk olarak, Varyap Meridian’ın tam ekran görüntüsüyle karşılanıyor. Ön planda bulunan o günün tarihi, saati, havanın o anki derecesi ve projenin konum bilgisi, Varyap Meridian’daki o anı ve durumu gösteriyor. Sitenin fon imajı, saate ve o anın hava durumuna göre değişiyor. Böylelikle akşamüzeri siteyi ziyaret edenler, Meridian’da gün batımının nasıl olduğunu ekranları başında izleyebiliyorlar.

Ana sayfa görseli üzerinde bulunan yuvarlaklar üzerine gelindiğinde, minik hikayeler ziyaretçilerin karşısına çıkıyor. Her noktada, 5 bloğun farklı dairelerinden temsili hayat kesitleri yer alıyor. 15 temsili dairenin farklı hayat profilleri saate göre değişiyor, çünkü varyapmeridian.com yaşıyor.

Sitenin “A’dan Z’ye değişimin dünyası” bölümü Varyap Meridian’ın farklılığını ve hayata kattığı değişimleri anlatıyor. Ataşehir, Bisiklet, Cephe, Değişim, Enerji gibi kelimelerle, Varyap Meridian’ın özelliklerinden ve Meridian’ın sakinlerine, hayata, İstanbul’a kattığı değerlerden bahsediliyor.

Kullanıcı odaklı olması amaçlanan varyapmeridian.com, Varyap Meridian projesini Rezidans, Ofis & Otel ve Mağaza olmak üzere üç ana başlıkta topluyor.

Tüm mobil cihazlarla entegrasyonu yapılan www.varyapmeridian.com’a, tablet bilgisayarlarla, akıllı telefonlardan da rahatlıkla ulaşılabiliyor.

Dijitaldeki bu değişim varyapmeridian.com ile sınırlı kalmıyor, sosyal medyada da devam ediyor. Projenin Facebook, Twitter, Pinterest ve Instagram hesapları, projeyi sosyal medyada en iyi şekilde temsil ediyor.

REKLAM ALANI