Dolar 32,5657
Euro 34,7157
Altın 2.488,97
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

CEVA’dan deniz taşımacılığında stratejik ortaklık

CEVA’dan  deniz taşımacılığında stratejik ortaklık
04 Eylül 2012 07:45
A+
A-

Dünyanın önde gelen global tedarik zinciri yönetimi şirketlerinden CEVA, Heinz Co. ile gerçekleştirdiği 5 yıllık anlaşma ile deniz taşımacılığında farklı çözümler sunarak verimliliğini daha da artıracak.

Otomotiv, lastik, elektronik, teknoloji, petrokimya, endüstriyel mamuller, hızlı tüketim ürünleri, basın yayın gibi birçok farklı pazar ve sektöre hizmet sunan CEVA Lojistik  Heinz Co. ile gerçekleştirdiği ve ilk etapta yıllık 60.000 TEU hacminde başlayacak olan bu stratejik ortaklık ile kayda değer miktarda zorlukların azaltılmasını ve tedarik zinciri yönetim sisteminin faydalarıyla maliyetlerinin düşürülmesini sağlayacak.

CEVA dünyada deniz taşımacılığında, Kuzey Amerika’dan Asya Pasifik ülkelerine, Avrupa’dan Güney Amerika ve Afrika’ya kadar 200’ü aşkın limanda hizmet veriyor ve bu stratejik ortaklık ile deniz taşımacılığındaki güçlü büyümesiyle en önemli şirket stratejilerinden birini gerçekleştirmiş oluyor.

REKLAM ALANI