Dolar 32,5379
Euro 34,9850
Altın 2.429,46
BİST 9.805,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Çeçen Plastik sektörde ilkleri yapmaya devam ediyor

Çeçen Plastik sektörde ilkleri yapmaya devam ediyor
24 Nisan 2018 14:16 | Son Güncellenme: 24 Nisan 2018 14:19
A+
A-

 

Filiz Çeçen tarafından 2008 yılında İstanbul Ataşehir’de kurulan Çeçen Plastik Metal ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, geçen 10 yılın ardından sektörde önemli bir konumda yer alıyor.

Türkiye’de çevreyi geliştirmek ve düzenlemek için dünya standartlarındaki ürünlerin ithalat, ihracat ve imalatını yaparak uzman kadrolarıyla en iyi hizmeti ekonomik olarak projelendirme ve kısa sürede müşterilerinin hizmetine sunduklarını belirten ve firması hakkında sorularımızı yanıtlayan Filiz Çeçen, sektöre sundukları ürün ve hizmetlerden ve önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Firmanızın sektördeki konumu ve satış sonrası hizmetlerden söz eder misiniz?

Sektörümüzdeki bizim gibi firmalar arasında birçok konuda rekabet olmasına rağmen bizi o firmalardan ayıran özelliğimiz, müşterimize dürüst ve hızlı bir şekilde, anında cevap vererek elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşımıyla müşterilerimize cevap veren bir firmayız. 2008 yılında Çeçen Plastik olarak kurulduk 2010 yılında iki markayı bünyemize kattık. Alman markası olan Helesi’nin Türkiye distribütörüyüz. Kendi markamız olan Hyscon’u yaratarak sektöre hızlı bir şekilde markamızla damgamızı vurarak büyümeye devam ediyoruz.

Temizlik sektörüne sağladığınız ürünler ve faaliyetlerinizden bahseder misiniz?

Çeçen Plastik olarak çevre düzenleme ve temizlik konusunda Türkiye’miz epey bir yol kat etmiş ve uluslararası atıklar ve ayrıştırmalar konusunda bizde insanlarımızı bilinçlendirme yaparak sektördeki bir firma olarak çevremize önemli katkılarda bulunmaktayız.

Sizi sektörde farklı kılan özellikleriniz nelerdir?

Çeçen Plastik olarak işimizi son derece titizlikle ve hatasız yaparak her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam etmekteyiz. Satış sonrası müşterilerimizin üründen veya kullanımdan kaynaklanan bir sıkıntısı oluştuğu takdirde çalışan bir personelimizi yönlendirerek sorunu anında gidererek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Tüketici firmaların özelikle ürün tedariki konusunda dikkat etmesi gereken konular nelerdir?

Çeçen Plastik olarak biz müşterilerimizin hangi ürünü ne amaçla kullanacağına öncelikle önem vererek ona göre teminini sağlamaktayız.

Yeni yatırımlarınız var mıdır? Şirketinizin 2018 hedeflerinden bahseder misiniz?

Çeçen Plastik sektörde ilklere imza atan bir firma. Bunun için yeni projelerimizden biri olan sensörlü çöp kovamızın imalatını hızlandırarak sektördeki büyük açıklardan biri olan çatal, kaşık vb. gibi metal ürünlerin otel ve restoran sektöründeki büyük maliyet arz eden açığı kapatmış bulunmaktayız.

Ülkemizde çöp konteynerleri imalatı ve üretimi çok gelişmiştir. Bu konuda ülkemizin bütün ihtiyacına cevаp vermekle berаber diğer ülkelere de ihrаcаt yаpmаktаyız.

Çöp kоnteynerleri ne kаdаr temiz kullаnılırѕа kullаnılѕın ѕоnuçtа içinde çöp bаrındırırlаr. Bu yüzden yerleşim аlаnlаrının birаz dışınа kоnulmаlı ve düzenli оlаrаk temiz ѕuylа dezenfekte edilmelilerdir. Kоnteynerleri kullаnırken kаpаklаrını kаpаlı tutmаyа dikkаt etmeliyiz. Özellikle plаѕtik çöp kоnteynerlerine ѕıcаk neѕneler аtmаmаyа çаlışаlım ve her ne оlursa оlѕun оnun hepimizin оlduğunu unutmаyаrаk zаrаr vermeyelim.

HİJYEN LİFE 

REKLAM ALANI