Dolar 32,5506
Euro 34,8861
Altın 2.430,78
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Cardtek Group ABD’den sonra Ortadoğu’yu fethetmeye hazırlanıyor

Cardtek Group ABD’den sonra Ortadoğu’yu fethetmeye hazırlanıyor
28 Şubat 2013 10:30 | Son Güncellenme: 28 Şubat 2013 10:31
A+
A-

Gokhan_Inonu

Ödeme sistemlerinin global çözüm sağlayıcısı Cardtek Group, Ortadoğu ve Afrika pazarını Dubai merkezli Cardtek Middle East ile yönetecek.

Cardtek Group, uluslararası faaliyetlerini Dubai’de açtığı yeni ofisiyle genişletiyor. Şirket, Cardtek USA’in ardından Dubai’deki yeni oluşumu Cardtek ME ile global pazardaki etkinliğini artırmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Cardtek Group Genel Müdür Yardımcısı Gökhan İnönü, “Grup olarak 45 ülkede faaliyet gösteren bir partner ağımız var. Ancak çözümlerimizi dünyanın her yerine aynı standartlarda, en yüksek marka bilinci ve kurum kültürümüzle taşımak için bölgesel olarak da yapılanmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizle aynı dili konuşan, uygulamalardaki bölgesel farklılıkları çok iyi bilen ve çözümlerimizi buna göre geliştiren yerel ekiplerimiz sayesinde hem iletişimden kaynaklanabilecek sorunların önüne geçebiliyor hem de müşterimizin ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olabiliyoruz” dedi.

Cardtek Middle East, Cardtek Group’un 2013 stratejik hedefleri paralelinde bölgesel yapılanmasının ilk adımını oluşturuyor. Bu oluşumu Avrupa’da ve CIS Bölgesi’nde (Commonwealth of Independent States-Bağımsız Devletler Topluluğu) açacağı yeni şirketlerle sürdürecek olan Cardtek Group, faaliyet alanını Türkiye dışında genişletmeye devam edecek.

REKLAM ALANI