Dolar 32,5160
Euro 34,8278
Altın 2.425,61
BİST 9.705,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan Siemens’e anlamlı ödül

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan Siemens’e anlamlı ödül
27 Nisan 2013 07:07
A+
A-

Halil

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın “Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi” Eşleştirme Projesi kapsamında bu yıl ikincisini düzenlediği “Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü”ne Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. layık görüldü. 26 Nisan Cuma günü Ankara’da gerçekleştirilen törende Çalışma ve Sosyal Güvenlik BakanYardımcısı Halil Etyemez’in takdim ettiği ödülü Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis teslim aldı.  

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Türkiye’de çalışma hayatı içerisinde toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek ve bu konuda hassasiyet oluşturmak amacıyla başlattığı, Türkiye’nin önde gelen 12 şirketinin katılımıyla bu yıl ikincisi düzenlenen “Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” yarışmasında Siemens Sanayi ve Ticaret AŞ. ödüle layık görüldü. 26 Nisan Cuma günü Ankara’da gerçekleşen törende Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’in bizzat takdim ettiği ödülü Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis aldı.Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Sadettin Akyıl, Siemens AG Çeşitlilikten Sorumlu Dünya Başkanı (Siemens Global Chief Diversity Officer) Denice Kronau ve pek çok yetkilinin de katıldığı törende, katılımcı olan diğer şirket temsilcilerine ise teşekkür belgesi verildi.

 

Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş., kadın-erkek eşitliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar, yönetimin eşitliği geliştirmeye verdiği destek, bu konuda uygulanan eğitimler, işe alım sürecinde ayrımcılığa yönelik önlemler ve eşit ücret politikası gibi pek çok önemli kriterin değerlendirilmesi sonucu 12 şirket arasından ödüle layık görüldü.

 

Ödül töreninde bir konuşma yapan Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis, “Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü’nü bu yıl almamızın ayrı bir önemi daha var. 2013 yılının aynı zamanda sosyal hayatta kadın-erkek eşitliğini savunan Teâli-i Nisvan Cemiyeti’nin kuruluşunun da 100. yıl dönümü olduğunu hatırlatmak isterim. 165 yıldan uzun süredir faaliyet gösteren Siemens’in başarısının temeli de eşitlik anlayışımıza dayanıyor. Bu ödülü kadın- erkek, genç-yaşlı tüm Siemens çalışanları adına alıyorum. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bizleri bu ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

REKLAM ALANI