Dolar 32,4873
Euro 34,8520
Altın 2.481,07
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Bulgaristan plastik sanayicileri derneği ve Türkiye plastik sanayicileri derneği arasında işbirliği anlaşması imzalandı!

Bulgaristan plastik sanayicileri derneği ve Türkiye plastik sanayicileri derneği arasında işbirliği anlaşması imzalandı!
16 Nisan 2013 07:34 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2013 20:22
A+
A-

Venelin

PAGDER, İngiltere Plastik Sanayicileri Federasyonu BPF, Hindistan Plastik Sanayicileri Derneği OPPI ve İtalya Plastik ve Kauçuk Makineleri Üreticileri Birliği Assocomaplast’tan sonra Bulgaristan Plastik Sanayicileri Derneği BAP ile de işbirliği anlaşması imzaladı.

Bulgaristan ve Türkiye plastik ve plastik işleme makineleri sektörlerinin güçlü olan yönlerinin karşılıklı olarak en yararlı biçimde kullanılabilmesi amacıyla imzalanan anlaşma çerçevesinde taraflar, ülkelerin plastik ve plastik işleme makinelerinin gelişimine yönelik olarak ortak çalışmalar sürdürecek; sektörlerinin güçlü yönlerinden karşılıklı olarak azami şekilde yararlanabilecek.

Yapılan anlaşma kapsamında dernekler arasında istatistiki, pazar, teknoloji ve  çevre konularında bilgi paylaşımlarında bulunulacak. Ayrıca, her iki ülkede düzenlenen plastikle ilgili fuarlar desteklenecek ve karşılıklı fuarlara iştirak edilmesi sağlanacak. Seminer, eğitim ve konferans gibi ortak aktiviteler düzenlenecek ve bu aktivitelere her iki ülkeden katılım sağlanacak.

İki ülke arasında hammadde, mamul ve makine dış ticaretini ve karşılıklı yatırımları geliştirmek amacıyla, alım ve yatırım talepleri de üyelere iletilecek ve bu amaçla karşılıklı ziyaretler, B2B toplantıları düzenlenecek.

REKLAM ALANI