Dolar 32,3184
Euro 35,1145
Altın 2.295,76
BİST 9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Buderus su hızla ısınıyor, hijyenik depolanıyor

Buderus su hızla ısınıyor, hijyenik depolanıyor
05 Mart 2014 12:00 | Son Güncellenme: 05 Mart 2014 12:13
A+
A-

buderus (2)Buderus’un yeni ürünü duoCLEAN Hijyenik Boyler, kullanım suyunu hızla ısıtırken aynı zamanda hijyenik olarak depolanmasını sağlıyor. Suyun yıkanma, kişisel temizlik, yiyeceklerin temizliği için kullanımında bakteri içermesi ve sağlığı tehdit etmesi riskine karşı duoCLEAN, evde hijyen sunuyor.

Kullanma suyunun bakteri üremesine elverişli, kireçlenme ve korozyona uğramış birdepolamadan geçmesi sağlığı ciddi oranda tehlikeye atarken çeşitli hastalıklara yol açabilir. Hijyenik olmayan boyler kullanımı da, zamanla iç yüzeylerinde korozyon ve kireçlenmeye, paslanma ve pislik birikmesi sonucu bakteri üremesine sebep olabilecek bir ortam oluşturabilir, depolanan kullanım suyunun kirlenmesine yol açabilir.

İç yüzeyleri termoglasür adlı cam katkılı bir alaşımla kaplı olan Buderus duoCLEAN Hijyenik Boyler’in kimyasal olarak nötr ve krom-nikel içermeyen iç yüzeyi, korozyon ve kireç birikimini önlüyor. Bu kaplama da, boyler içinde depo edilen kullanma suyunun hijyenik olmasını sağlıyor. Etkili gövde izolasyonu kullanılması sebebiyle termos özelliğinde olan Buderus duoCLEAN ile ısıtılan su çok uzun süre sıcak kalabiliyor. Kazanın devreye girme sayısı ve kalma süresinin azaltılması sayesinde çok daha az yakıt harcanıyor.

Buderus duoCLEAN Hijyenik Boyler boyutlarının küçük olması sebebiyle az yer kaplarken yüksek miktarda sıcak su üretme özelliğine sahip bulunuyor. 30 yıldan fazla ömrü olan boylerlerin, geniş serpantin yüzeyleri ve özel tasarımı sayesinde durma kayıplarının az, ısınma sürelerinin kısa olmasının yanı sıra, aynı miktarda sıcak su temini için kullanılan yakıt miktarını da oldukça azaltıyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI