Dolar 32,3744
Euro 35,0015
Altın 2.325,97
BİST 9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Bu makine akıllı hem doğa dostu

Bu makine akıllı hem doğa dostu
07 Mart 2014 07:15
A+
A-

bosch2 SMS58N36TRBugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor. Bosch SilencePlus SMS58N36TR’de bulunan Akıllı Dozaj Yardımcısı, tablet deterjanlardan maksimum verim alınmasını ve böylece mükemmel yıkama sonuçlarına ulaşılmasını sağlıyor. Bosch SilencePlus SMS58N36TR siyah rengiyle de mutfaklara şıklık katıyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de koruyan ve iyileştiren Bosch Ev Aletleri’nin ActiveWater SMS58N36TR Bulaşık Makinesi’nde bulunan Akıllı Dozaj Yardımcısı sayesinde her yıkamada parlak sonuçlar elde etmek mümkün.

Çok daha parlak ve temiz yıkama sonuçları

Doğru miktarda ve doğru zamanda deterjan kullanımı, yıkamada en mükemmel sonuca ulaşılmasını sağlıyor. Enerji verimliliği sınıfı A++ olan Bosch SilencePlus SMS58N36TR, sahip olduğu Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bu ayarlamayı kendisi yapıyor. Yeni geliştirilen Akıllı Dozaj Yardımcısı, her yıkamada tablet deterjanlardan maksimum verim alınmasını sağlıyor. Normal temizlik bölgesine konulan tablet deterjan, yıkama sürecinin en uygun anında özel tasarlanmış sepetinin içine otomatik olarak düşüyor ve bu sepette yıkama esnasında kontrollü olarak çözülüyor. Bu sayede her yıkamada çok daha parlak ve temiz yıkama sonuçları elde ediliyor.

14 kişilik yemek takımını yıkayabilecek yükleme kapasitesi

Bosch SilencePlus SMS58N36TR bulaşık makinesinde, Yoğun 70°C, Auto 45-65°C, Eko 50°C, Hızlı 45°C ve Ön Yıkama olmak üzere 5 farklı yıkama programı bulunuyor. Tek seferde 14 kişilik yemek takımını yıkayabilecek kapasiteye sahip SilencePlus SMS58N36TR, VarioDrawer ve VarioFlex sepet sistemi ile maksimum yükleme kapasitesi ve daha fazla kullanım alanı sunuyor. Su arızalarından kaynaklanan hasarlara karşı yüzde 100 koruma sağlayan AquaStop özelliği olan SMS58N36TR bulaşık makinesi, hijyen opsiyonu ile yüksek sıcaklıkta ekstra hijyenik sonuçlar sağlıyor. VarioSpeed özelliği ile de yarı yarı yarıya kısalan program süresinde mükemmel yıkama ve kurutma performansı sunuyor.bosch balsik

Hem sessiz hem akıllı hem doğa dostu

Bosch SilencePlus SMS58N36TR,, 46 desibellik oldukça düşük sesi ile özellikle mutfak ve oturma odasının bir arada olduğu açık plan evler, çocuklarının uykusunu bölmek istemeyen ve bulaşıklarını özellikle geceleri yıkayan aileler için çok ideal bir seçim oluyor. Sessizliğinin yanı sıra sensör kontrollü yük algılama teknolojisine dayanan ActiveWater Akıllı Su Yönetimi Sistemi ile her kullanımda sadece gerektiği kadar su tüketiminin gerçekleşmesini sağlıyor. Bu geliştirilmiş hidrolik sisteme ek olarak, A++ enerji sınıfı ile bulaşıkları, enerji ve su tüketimi açısından en verimli şekilde yıkıyor ve hem doğaya hem aile bütçesine katkı sağlıyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI
ETİKETLER: