Dolar 32,5976
Euro 34,7516
Altın 2.491,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Borcunu ödemek isteyenlere geleneksel Ramazan kampanyası

Borcunu ödemek isteyenlere geleneksel Ramazan kampanyası
17 Temmuz 2012 07:13
A+
A-


 Standard Varlık Yönetim A.Ş.’den borcunu ödemek isteyen kredi kartı ve bireysel kredi borçlularına bütçelerine uygun ayda 48 TL’den başlayan, 48 aya kadar taksitlendirme imkanı

 

Geçtiğimiz yıl düzenlediği ramazan ve bayram kampanyaları ile 6 bin borçlunun sorununu çözüme kavuşturan  Standard Varlık, bu yılki Ramazan Kampanyası ile 50 bin borçluyu daha bu imkandan yararlandırmayı  hedefliyor.

1 milyar TL’ye yaklaşan toplam 130 bin dosyadan oluşan bir tahsili gecikmiş alacak portföyü yöneten Standard Varlık, Ramazan Kampanyası ile tüm faizleri silerek, bütçeye uygun, 48 TL’den başlayan ve 48 taksite kadar ödeme imkanı sunuyor.

9 Mayıs 2012 tarihinde ING Bank’tan anapara büyüklüğü 124 milyon TL olan bir portföyü satın alan Standard Varlık, bu bankanın ilgili borçlularının hepsini, “Hoşgeldiniz” diyerek Ramazan Kampanyasına dahil etti. Bu sayede, ING Bank’tan devir alınan borçlular hak kaybına uğramadan, bir kereye mahsus olmak koşulu ile kampanyadan yararlanma hakkına kavuşacaklar.

Ayrıca Standard Varlık, özel mağduriyeti olan borçlulara yönelik olarak yıl boyunca, “Borç Bağışlama Kampanyası” yürüterek zor durumdaki tüketicilere bir çözüm kapısı da sunuyor. Haziran ayında bir yılını dolduran “Borç Bağışlama Kampanyası” sonucunda Standard Varlık, başvuran zor durumdaki 144 kredi mağdurundan 87’sinin borcunu sıfırladı.

Düzenledikleri kampanyalarla tüketicilere soluk aldırmaya çalıştıklarını belirten Standard Varlık Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Tuncalı, “Kredi mağdurlarının sorunlarını çözmek için yaptığımız çalışmalar sonucu 2011 yılında 40 bin başvuru aldık. Bu yıl da şu ana kadar bize başvuru yapan kredi mağduru sayısı aynı hızda devam etmektedir. Bu süreçte başvuranlardan %52’sinin borcu tamamen kapandı, geri kalan borçluların da yaptığımız bütçeye uygun taksitlendirme sayesinde önümüzdeki sene içinde borçlarından kurtulmuş olacaklarını ümit ediyoruz. Bizi arayan ve gerçekten çözüm isteyen tüm borçlulara çözüm fırsatları sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Standard Varlık, Geleneksel Ramazan Kampanyası ile tüm faizleri silerek, bütçeye uygun, 48 TL’den başlayan ve 48 taksite kadar ödeme imkanı sunuyor.

REKLAM ALANI